HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTKendisinden daha kaliteli, başarılı, ödüllü ve özellikle son projesiyle ekranlara damga vurmayı başaran bir oyuncu oluyor.
------
Ferhat ile Şirin'in muhteşem çöküşü.. Elemlerimin tutması..
HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTKendisinden daha kaliteli, başarılı, ödüllü ve özellikle son projesiyle ekranlara damga vurmayı başaran bir oyuncu oluyor.
------
Ferhat ile Şirin'in muhteşem çöküşü.. Elemlerimin tutması..
Kırmızı Oda'yı izlememe inadına devam demek..Afişi beğendim. İlk bölümüne şans vermeyi düşünüyorum kadrosu için.
Ona dün gece tekrardan denk geldim izledim. Zaten hafta sonları yayınlanıyor, göz atarım. Boncuk dışındaki hikayeler ilgimi çekmiyor şu sıralar napayım.Kırmızı Oda'yı izlememe inadına devam demek..
Nap biliyor musun izle. Onlar da çeker ilgini.Ona dün gece tekrardan denk geldim izledim. Zaten hafta sonları yayınlanıyor, göz atarım. Boncuk dışındaki hikayeler ilgimi çekmiyor şu sıralar napayım.
Çekmedi canım zorla mı. Cem Karcı’dan Sedef’i konuk etmelerini bekliyorum.Nap biliyor musun izle. Onlar da çeker ilgini.
Yeni diziler geliyor en ufak bir reyting düşüşünü bile kaldıramayız maalesef.Çekmedi canım zorla mı. Cem Karcı’dan Sedef’i konuk etmelerini bekliyorum.
Konuktan düşüş olmaz.ssYeni diziler geliyor en ufak bir reyting düşüşünü bile kaldıramayız maalesef.