Son Survivorada Ödeme Yapılmamış!

Başrol oldu sonuçta priminide yaptı yada Al sana Engin Öztürk yada Buğra.

Acun masrafları gitti kanaldan bence para boldur şuan bilemiyorum yinede. Yni hakedenin hakkı yenmemeli.
engin öztürk my den sonra başrol oldu yanlız
direkt beroş etkisi değil
ayrıca ikisi de oyunu o dediklerinin turabi striptizci

Başrol oldu sonuçta priminide yaptı yada Al sana Engin Öztürk yada Buğra.

Acun masrafları gitti kanaldan bence para boldur şuan bilemiyorum yinede. Yni hakedenin hakkı yenmemeli.
Hak etmemişti ki Turabi

Heeeh buradan mı vuracan şimdide ben Kösem'e biriktiriyorum bu dediklerinizi. Kösem'in sağ kol paşalarından biri olacaktır.

Tek başına tüm ünlüleri yendiği günler unutulmuş.
Karakter olarak sınıfta kalmıştı bence.
Finalde sorulan hiçbir soruya doğru düzgün yanıt veremedi.

Karakter olarak sınıfta kalmıştı bence.
Finalde sorulan hiçbir soruya doğru düzgün yanıt veremedi.

Karakter yarışması değilki bu hayatta kalma yarışması yani öyle olsa Fatmagül 2 yıl önce açık ara 1. olurdu.

Karakter yarışması değilki bu hayatta kalma yarışması yani öyle olsa Fatmagül 2 yıl önce açık ara 1. olurdu.
Hem yarışlarda başarılı olacan hem de karakterin düzgün olacak Doğukan Manço gibi Gökhan Keser gibi Hakan Hatipoğlu gibi.

Neyse Turabi kazandı da noldu alamamış parasını

Hem yarışlarda başarılı olacan hem de karakterin düzgün olacak Doğukan Manço gibi Gökhan Keser gibi Hakan Hatipoğlu gibi.

Neyse Turabi kazandı da noldu alamamış parasını

Bu alamayacağı anlamına gelmiyor sadece dile getirmiş Star'ın densizliğini.
Gökhan Keser yada Doğukan manço yada Hakan 1. olmadıki şaka gibi verdiğin örnekler.

kösemin oğullarından biri kadınlara meyilli değilmiş onun için kullanır kösem bunu
@Bully @Çiğdem-

Oyuncu dediğin onuda yapar. Haluk Bilginer yapmıştı bir şeymi kaybetti.

yapsın bekliyoruz

Hakan'ın zamanında sms sistemi olsaydı 1. olurdu. Doğukan finalde kaybetti ama rakibi Hilmicem düzgün bir insandı. Turabi'nin şampiyon olmasına gelince Survivor'da ilk defa karakteri düzgün olmayan birisi şampiyon oldu maalesef.

Survivor'da tek başına bir takımı deviren tek kişi oalrak tarihe geçen bu isim kesinlikle haketti 1.liği.
Diğerlerini hımm ok. diyorum.

sülüman son nefesinde ibrahim dedi bence timur bunu başlangıç olarak kullanacak

Off Meryem haberi açıcam susarsan hani.
Hemde böyle tam dünya starına yakışan bir haber.
Çok oldu ama forumda çaılmamış.

ben açarım linki at