Son Survivorada Ödeme Yapılmamış!

Başrol oldu sonuçta priminide yaptı yada Al sana Engin Öztürk yada Buğra.:Z

Acun masrafları gitti kanaldan bence para boldur şuan bilemiyorum yinede. Yni hakedenin hakkı yenmemeli.:X
engin öztürk my den sonra başrol oldu yanlız :F direkt beroş etkisi değil :D ayrıca ikisi de oyunu o dediklerinin turabi striptizci:X

Heeeh buradan mı vuracan şimdide ben Kösem'e biriktiriyorum bu dediklerinizi. Kösem'in sağ kol paşalarından biri olacaktır.:D

Tek başına tüm ünlüleri yendiği günler unutulmuş.:A
Karakter olarak sınıfta kalmıştı bence. :A Finalde sorulan hiçbir soruya doğru düzgün yanıt veremedi. :A

Karakter yarışması değilki bu hayatta kalma yarışması yani öyle olsa Fatmagül 2 yıl önce açık ara 1. olurdu.:A
Hem yarışlarda başarılı olacan hem de karakterin düzgün olacak Doğukan Manço gibi Gökhan Keser gibi Hakan Hatipoğlu gibi. :A

Neyse Turabi kazandı da noldu alamamış parasını :F

Hem yarışlarda başarılı olacan hem de karakterin düzgün olacak Doğukan Manço gibi Gökhan Keser gibi Hakan Hatipoğlu gibi. :A

Neyse Turabi kazandı da noldu alamamış parasını :F

Bu alamayacağı anlamına gelmiyor sadece dile getirmiş Star'ın densizliğini.:A Gökhan Keser yada Doğukan manço yada Hakan 1. olmadıki şaka gibi verdiğin örnekler.:A

kösemin oğullarından biri kadınlara meyilli değilmiş onun için kullanır kösem bunu :A @Bully @Çiğdem- :A

Oyuncu dediğin onuda yapar. Haluk Bilginer yapmıştı bir şeymi kaybetti.:D

Bu alamayacağı anlamına gelmiyor sadece dile getirmiş Star'ın densizliğini.:A Gökhan Keser yada Doğukan manço yada Hakan 1. olmadıki şaka gibi verdiğin örnekler.:A

Oyuncu dediğin onuda yapar. Haluk Bilginer yapmıştı bir şeymi kaybetti.:D
Hakan'ın zamanında sms sistemi olsaydı 1. olurdu. Doğukan finalde kaybetti ama rakibi Hilmicem düzgün bir insandı. Turabi'nin şampiyon olmasına gelince Survivor'da ilk defa karakteri düzgün olmayan birisi şampiyon oldu maalesef. :(

Hakan'ın zamanında sms sistemi olsaydı 1. olurdu. Doğukan finalde kaybetti ama rakibi Hilmicem düzgün bir insandı. Turabi'nin şampiyon olmasına gelince Survivor'da ilk defa karakteri düzgün olmayan birisi şampiyon oldu maalesef. :(

Survivor'da tek başına bir takımı deviren tek kişi oalrak tarihe geçen bu isim kesinlikle haketti 1.liği.:D Diğerlerini hımm ok. diyorum.:A

sülüman son nefesinde ibrahim dedi bence timur bunu başlangıç olarak kullanacak :A

Off Meryem haberi açıcam susarsan hani.:A Hemde böyle tam dünya starına yakışan bir haber.:A Çok oldu ama forumda çaılmamış.:A

Survivor'da tek başına bir takımı deviren tek kişi oalrak tarihe geçen bu isim kesinlikle haketti 1.liği.:D Diğerlerini hımm ok. diyorum.:A

Off Meryem haberi açıcam susarsan hani.:A Hemde böyle tam dünya starına yakışan bir haber.:A Çok oldu ama forumda çaılmamış.:A
ben açarım linki at:A