ooooooo ilkkez iki favorinmi var yani 😱
Birbirlerinden ayıramıyorum...
ooooooo ilkkez iki favorinmi var yani 😱
Burçin, bunlar ikisi ve Serenaydan sadece birini seçmek zorunda kalırsan, hangisi?Birbirlerinden ayıramıyorum...
Burçin, bunlar ikisi ve Serenaydan sadece birini seçmek zorunda kalırsan, hangisi?
Yok daha neler 230a yakın güzellerde bu iki grubunda böyle olması baya ilginç olduOHA, SORUYA BAK. ÖLÜM GİBİ...
Bilerek hepsini aynı gruba koyacaksın gibi geldi şu an, umarım yanılırım...
MÜKEMMEL
Maskeli hiç oylama yapmadı. Sorarmısın sebebini? Anca güzel, mükemel deyip duruyorNokta bile koyamadan gitmiş, yavaş olun kardeşim... @DarkLegenD
Maskeli hiç oylama yapmadı. Sorarmısın sebebini? Anca güzel, mükemel deyip duruyor
Bot kullanıcıya bağlamıştırMaskeli hiç oylama yapmadı. Sorarmısın sebebini? Anca güzel, mükemel deyip duruyor
Sayın Gs'li dostum. Yorum yapıp, oy vermemekle neyi amaçlıyorsunuz? @Maskeli Fedai
Cevabi turkuazz vermişBot kullanıcıya bağlamıştır
Maskeli hiç oylama yapmadı. Sorarmısın sebebini? Anca güzel, mükemel deyip duruyor
Az önce kullandımSayın Gs'li dostum. Yorum yapıp, oy vermemekle neyi amaçlıyorsunuz? @Maskeli Fedai
İçiniz fesat sayın Gs'li dostumNokta bile koyamadan gitmiş, yavaş olun kardeşim... @DarkLegenD
Aa başına saksımı düştü 😱 Demekki başını döndürecek isimler şartmışAz önce kullandım
İsimler beni bir anda havaya uçurdu sayın Gs'li dostum @SherlockAa başına saksımı düştü 😱 Demekki başını döndürecek isimler şartmış
2. turdaki gruplarada bekleriz
ben daha oylamadığım için göremiyorum kimler oylamış. Uçtuğun belliİsimler beni bir anda havaya uçurdu sayın Gs'li dostum @Sherlock
Her bölümde silme yetkin varmı? ben yetki sahibi olursam silmeyi istediğim 2-3 tane konum varKonuları silme yetkim var ama sabitleme yetkim yok, bu bölümde nedense. @Aserat burada, halletsin.
Her bölümde silme yetkin varmı? ben yetki sahibi olursam silmeyi istediğim 2-3 tane konum var