Son Depremler Bilgi Akışı | Genel Yorum Konusu ⏰

Mugla Bozburun merkezli, gece 2.17'de gerceklesen 5.8 büyüklügünde bir deprem olmus, gecmis olsun herkese. Cevre illerde de hissedilmis, yakinlarim da hissetmis.

Ilginc bir habere denk geldim birde bu sabah. 5.8 siddetindeki depremi, Isvicre Deprem Kurumu, Isvicre'nin bir bölgesinde olduguna dair yanlis bir sinyal almis. Bu, aslinda depremlerin sadece oldugu bölgeyi degil, büyük bir cevresini de etkiledigini göstermekte.

Istanbul depreminden sonra olan 5 ve üzeri depremler:

23 Nisan 6.2 Istanbul
23 Nisan 5.2 Marmara Denizi
23 Nisan 5.0 Marmara Denizi
27 Nisan 5.0 Elazig
13 Mayis 5.0 Ege Denizi
14 Mayis 6.0 Girit Adasi
15 Mayis 5.2 Konya
22 Mayis 6.4 Ege Denizi
3 Haziran 5.8 Mugla

Bu süre icinde 13 Mayis'ta Italya'nin Napoli sehrinde 4.4 büyüklügünde bir deprem oldu süper yanardag yakinlarinda, ayrica dün 2 haziran da da Etna yanardaginda büyük bir patlama meydana geldi.

Mayis son haftasinda ise Isvicre'de büyük bir buzul cöktü, bir köyü yuttu. Buzulu toplamak icin en az 200 bin kamyona ve milyar dolara ihtiyac duyuldugu söyleniyor.

Tüm bu olaylarin birbiri ile az bucuk baglantili olabilmek ihtimali?

Son düzenleme:
Mugla Bozburun merkezli, gece 2.17'de gerceklesen 5.8 büyüklügünde bir deprem olmus, gecmis olsun herkese. Cevre illerde de hissedilmis, yakinlarin da hissetmis.

Ilginc bir habere denk geldim birde bu sabah. 5.8 siddetindeki depremi, Isvicre Deprem Kurumu, Isvicre'nin bir bölgesinde olduguna dair yanlis bir sinyal almis. Bu, aslinda depremlerin sadece oldugu bölgeyi degil, büyük bir cevresini de etkiledigini göstermekte.

23 Nisan 6.2 Istanbul
27 Nisan 5.0 Elazig
13 Mayis 5.0 Ege Denizi
14 Mayis 6.0 Girit Adasi
15 Mayis 5.2 Konya
22 Mayis 6.4 Ege Denizi
3 Haziran 5.8 Mugla

Bu süre icinde 13 Mayis'ta Italya'nin Napoli sehrinde 4.4 büyüklügünde bir deprem oldu süper yanardag yakinlarinda, ayrica dün 2 haziran da da Etna yanardaginda büyük bir patlama meydana geldi.

Mayis son haftasinda ise Isvicre'de büyük bir buzul cöktü, bir köyü yuttu. Buzulu toplamak icin en az 200 bin kamyona ve milyar dolara ihtiyac duyuldugu söyleniyor.

Bayramdan sonra Bodruma gidip Rodos yaparım belki @Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Mugla Bozburun merkezli, gece 2.17'de gerceklesen 5.8 büyüklügünde bir deprem olmus, gecmis olsun herkese. Cevre illerde de hissedilmis, yakinlarim da hissetmis.

23 Nisan 6.2 Istanbul
27 Nisan 5.0 Elazig
13 Mayis 5.0 Ege Denizi
14 Mayis 6.0 Girit Adasi
15 Mayis 5.2 Konya
22 Mayis 6.4 Ege Denizi
3 Haziran 5.8 Mugla

Ben de hissettim Allah korusun hepimizi.