Tmmdır.Nese kırmim seni de 4 bucujk üstü olursa paylaşgeçen olmuş onu paylaşmiştin
Bir ara Marmarayı konuşalım senle. Bir analiz yapalım.
Tmmdır.Nese kırmim seni de 4 bucujk üstü olursa paylaşgeçen olmuş onu paylaşmiştin
bi tane daha @Harunnn60 gibi beni özlediniz mi tribi çekemicemÖzlemişsiniz beni hemen öpüyorum sizleri.O değil de ben ciddi ciddi haarpa inanmaya başladım.@Forumdash @Harunnn60
Aman sanki sen ilgi bekleniyorsun.
beklememişiniz bile beeAman sanki sen ilgi bekleniyorsun.Kendi triplerini unuttun hemen, yok bensiz dizi izlemeyin, benide bekleyin, vss
Aman Allah'ım @Harunnn60 nun fakemisinBeni özlemeden duramazsın bence sen.Öyle bir enerji aldım senden.
Ben Konyada yaşarkende deprem olmuştuYabancı kaynaklar geçti. Kandili bazen çok geç kalıyor.
https://twitter.com/x/status/1231348449737609216
O değilde Konya da deprem mi olur ya? Hani güvenliydi.@Tolstoyevski @Forumdash @Yiğitt @The_Erinch @Silinmiş Üye
Bir ip adreslerine bak bakalımAman Allah'ım @Harunnn60 nun fakemisin
Bir ip adreslerine bak bakalımEskiden fake mevzularında yorum yapmazdınsanki adamına göre yorum yapıyorsun gibimd geldibazılarında sustun
Geç geri dönüş yaptıno biliyor neden öyle söylediğimi gerçi sen de biliyorsundurKonu sapmasın şimdi
Pek anlamadım konuyu, Forumdash yine ypk anladın diyor neyse öyle kabul edelim yoksa gece boyu kafaya takacak.
ne kadar politik bir cevapHarun'u görmedim o yüzden ben olup olmadığını bilmiyorum ama Harun olmaktan gurur duyarım bir Eyüp olarak. ❤ @Forumdash duy ve as evinin her köşesine.
uyarmasam devam edecektin ama istersen silebilirsinPek anlamadım konuyu, Forumdash yine ypk anladın diyor neyse öyle kabul edelim yoksa gece boyu kafaya takacak.
Burası bir deprem konusudur, başka konular konuşulmasın.
Hayır ben daha yakışıklıyım.
hayır bu kadar şok yeter bu gece😱Politik hareket etsem Harun'dan daha üst rütbeli olanları yağlardım.@Harunnn60
Harun buysa bu ben değilim.@Harunnn60
ötekini arkası dönük beeHayır ben daha yakışıklıyım.
Ooo çok teşekkürler.Hahhaah, Harunun yakışıklığına 10 üzerinden 9 veririm😎
Sağolll 😎😏Ooo çok teşekkürler.Aa sende iyisin ama kendine bakmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?