Son Dakika! "Bir Çocuk Sevdim" 18 Haziran'da Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D'den transfer olan ve yapimciligini TMC'nin üstlendigi "Bir Çocuk Sevdim" dizisi 2 hafta sonra final yapiyor!

Gecce.com'un haberine göre sevilen dizi 18 Haziran'da final yapacak.

Dizinin oyuncusu Bülent Inal geçenlerde, dizinin gelecek sezonda devam edecegini duyurmustu.

Starda birer birer dizilerini final yapıyor.

İyi olmuş saçmalamışlardı zaten
Mine&Sinan aşkını bozdular dizinin reytingleri eridi gitti

Bakalim dizi gerçekten final mi yapacak yoksa bir sürpriz yapip gelecek sezon devam edecek mi?

- - - Ekleme - - -

reytimgler artiodu neden acaba

kreys aslinda söyle bakmak gerek; Bir Çocuk Sevdim'in reytingleri gerçekten son haftalarda iyi gidiyor, çok iyi toparlandi.. Fakat Star'in gelecek sezon için neredeyse 7-8 yeni dizi projesi var.. O projeleri nereye koyacak? Bunun için; Firar ve Bir Çocuk Sevdim bitiyor olabilir..

Yani bence final derken sezon finalini kast ettiler. Gelecek sezon devam ederse kesinlikle tutan bir dizinin ardından PT2`de devam etmeli

Bence senaryosu kısıtlı bir diziydi. Reytinglerinde son dönemlerde yükselme olsa bile gelecek sezon çok daha kötü giderdi bence. Çünkü senaryosu kısıtlı olan bir dizi bir süreden sonra saçmalamaya başlar

1 sezon daha devam eder diyorduk reytingleri düzelmeye başlayınca ama olmadı benim için bi şey fark etmedi sonuç olarak

Gülcan'i yeni dizide görme dilegiyle..

bir sezon dayanması bile mucije oldu ben okdarını da beklemiyordum

Muhtemelen sözlesme imzalanmistir..

acayip dizi tam düzeldi dedik
bitirme kararı aldılar

cok ilginç sonuclari gördükten sonra gözden geçirilebilir total 13 ab 9.culuk iyi bir sonuc pazartesi survivor yer gök ask arka sokaklar gibi güclü rakiplerine ragmen bence kötü deil

cuma günkü reytingleri çok kötüydü ozaman final kararı dogru olabilirdi ama tam yaz sezonu artıslarda final kararı yanlis

aslın da starın başlatacağı dizilerden bazılarından daha iyi sonuç allacağı kesin valaha bazen starı anlayamıyorum

Bence devam edecek çünkü gecce.com dışında hiç bir site haber yapmadı doğru olsa çoğu site yayınlardı bana göre