Son Dakika: Adele Eurovision'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
Ünlü Şarkıcı "Adele" İngiltere Temsilcisi Olarak Eurovision 2012 de....

İngiltere'nin Eurovision adayının Adele olduğu iddiaları yayılırken Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo'yu da heyecan sardı

Eurovision'un Türkiye cephesinde yaşanan heyecanı sürerken İngiltere'nin yarışma için adayının Adele olduğu belirtildiği konuşuluyor.
Yaşanan bu son gelişmeye Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo'nun Twitter'dan yaptığı yorum ise şöyle:

"Eurovision heyecanını atlatamamışken bir de Adele ile tanışacağımı öğrenmem, Bakü'ye gidemeden kalpten gider miyim diye düşündürüyor."

ozelhaber.gif

Bu da Türkan Kürşad Belki TRT karşısına Bu kızı Koyar :F

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bende bizden gidiyorlar sandım :D

Şimdi de bu Adele kim diyordum :D Nereden buluyorlar bunları diyordum ki İngilizlerin ki çıktı :D

Adele Eurovision giderse 1.olur büyük ihtimalle. Muhtesem bir sanatçi. Tabi gönlüm Can Bonomo'dan yani ama Adele çok güçlü bir rakip.

Arkadaşlar bu konuyu twittleyelim iyi hit alıyor daha da iyi olsun :) ayrıca Adele varken sonuç belli olacaktır eurovision 2013 ingilterede yapılır :D bizden tarkan'ın gitmesi gibi bi şey bu :F

yuhh tanımıyon mu cidden :D dünyaa ünlü ingiliz şarkıcı :D Ayrıca TRT de Karşına Yetenek Sizsiniz Türkiyede ki Türkan Kürşad'ı koyacakmış beyler :F

Şu anda 40 üyemiz bu konuya göz atıyor. (1 kayıtlı üye ve 39 misafir.)
Şu anda 63 üyemiz bu konuya göz atıyor. (1 kayıtlı üye ve 62 misafir.)

Son düzenleme:
şimdiden 153 okunma oldu :D Şu anda 67 üyemiz bu konuya göz atıyor. (2 kayıtlı üye ve 65 misafir.)