Aynı durum bende de varilk beş bölümü atlatabilseydim gerisi rahat gelirdisorun sanırım ilk bölümlerde ?
Aynı durum bende de varilk beş bölümü atlatabilseydim gerisi rahat gelirdisorun sanırım ilk bölümlerde ?
Birlikte başlayalım, belki bu sefer seversin haydi n'olur kırma beni.ilk beş bölümü atlatabilseydim gerisi rahat gelirdisorun sanırım ilk bölümlerde ?
sende homeland bitmiş bende daha iki sezon duruyor onu bir azaltalım sonra bakarım bu diziyedeBirlikte başlayalım, belki bu sefer seversin haydi n'olur kırma beni.
Yani karakterler biraz alışmayı gerektiriyor. Biraz Game of Thrones gibi bir dizi karakter zenginliği açısından. O kadar çok karakter var ki hepsini birden benimsemek zor, ilk bölümler anca 1-2 tanesini azar azar tanıtabiliyor. Game of Thrones'ta nasıl bir bölüm Arya bir bölüm Khaleesi gözüküyor ya her karaktere sıra gelmiyor bu dizi de öyle. İki bölümde üç bölümde bir gözüküyor bazı önemli karakterler. Ben şahsen Game of Thrones'a bile ilk birkaç bölümde hemen ısınamamıştım. Tabii karakter çokluğu açısından karşılaştırıyorum yoksa Game of Thrones bambaşka bir dünya.ilk beş bölümü atlatabilseydim gerisi rahat gelirdisorun sanırım ilk bölümlerde ?
game of thrones da, orange da, orphanda ilk bölüme konulan bazı sahneler insanı diziye kitliyorduYani karakterler biraz alışmayı gerektiriyor. Biraz Game of Thrones gibi bir dizi karakter zenginliği açısından. O kadar çok karakter var ki hepsini birden benimsemek zor, ilk bölümler anca 1-2 tanesini azar azar tanıtabiliyor. Game of Thrones'ta nasıl bir bölüm Arya bir bölüm Khaleesi gözüküyor ya her karaktere sıra gelmiyor bu dizi de öyle. İki bölümde üç bölümde bir gözüküyor bazı önemli karakterler. Ben şahsen Game of Thrones'a bile ilk birkaç bölümde hemen ısınamamıştım. Tabii karakter çokluğu açısından karşılaştırıyorum yoksa Game of Thrones bambaşka bir dünya.
Şu an dizideki en sevdiğim karakterleri ilk bölümlerde tanımıyordum bile doğru düzgün.(İlk sezonun sonlarında katılan çok orijinal ve iyi hikayesi olan bir karakter de var mesela)
Ray'den beklentim o yöndeydi ama 2. sezonda ileri değil geri gitti dizi.Aynı durum bende de varilk bölümler bana da cok yavan gelmişti. Ama @OzaN Ray'in 2.sezonuyla B.E'nin 4.sezonunu karşilaştırmak olmazbelki Ray reyiz de 4.sezon efsane olacak ( gerçi bu 2.sezon temposunda giderse ***ah olur)
Öyle şeyler bol aslında burada da.game of thrones da, orange da, orphanda ilk bölüme konulan bazı sahneler insanı diziye kitliyordukarakterlere sonra ısındık ilk ısındığım hatta kaynama noktasına ulaştığım bölümlerin karakterlerle alakası yoktusanırım bu dizide onun eksikliği büyük, sadece karakterlere alışmamız zaman alıyor , oysa öyle bir kaç sahne en azından şimdiki izleyici sayısını ikiye katlamasını sağlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?