Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

GAME OF THRONES 1. SEZON 1. BÖLÜM

Dizi aşırı kaliteli bir yapım. Baya emek verilmiş bir yapım her halinden kalite akıyor. Açıkça belli kaliteli bir iş olduğu. Ben sıkılmadım diziyi izlerken ama tabi biraz yavaş dizi. Konuyuda anlayamadım daha haliyle ilk bölüm daha.

Dizinin sonu çok iyi bitti özellikle.
Bran'di galiba çocuğun adı tam bilmiyorum ama adam tarafından aşağı atılmasına şok oldum ben.

@sürgünüm @sokak sanati

@Çiğdem- 13. Bolum yorumum :
Felicitym yoktu yine :kızgın: bu kızı niye koymazlar

Ohhh annesinin kötü insan oldugunu ogrendi son sahnede okla annesinin yanina gitti
Puanim (ilk puanim olcak
) : 7.9
(Felicity olaydi 9.9 olurdu)

@Çiğdem- 14. Bölüm yorumum :
ayy Felicitym bütün herseyi öğrendi super super süper yardim edicek sonunda

O melune kadin nasilda vurdu arrowu

Allahtan felicitym kurtardi

Arrow son sahnede annesine bi daha arrow seni hiç rahatsiz etmici dedi ama görüciz kadın görüciz .sss .ss

O ada bolumlerinden hala bişi anlamadim kim kim kim ne yapiyor ne ediyor

Yeni bi adam çıktı bizimkinr yardim falan ediyor o kadar. Bide o en bastaki adami kızıyla tehtid ediyiler galiba meluneler .ss

hahahahah ada sahnelerinden birşey anlamaman normal cnm ehr bölüm kesit kesit bilgi veriyorlar parçalar yerine oturdukça anlıcaksın bu arada yeni adam dediğin önemli rol oynayacak dizide 😉😉😉
iyi gidiyorsun maşallah cnm ilk sezonu yakında bitiriceksin 🙂🙂🙂
bende yatıyorum iyi geceler 😉😉😉

Aa demek çok rolü olcak

O parcalari inşallah birlestirebilirim

İnşallah bitiririm

Iyi geceler

GAME OF THRONES 1. SEZON 2. BÖLÜM

İkinci bölümde bitmiştir.
Diziye yavaş yavaş ısınmaya başladım, konusunu yavaş yavaş anlamaya başlıyorum. Baya konu var gibi ve soluksuz izlenecek bir dizi ama ilerde tabiki. Daha ortalığın karışması lazım.

Ned Strak'ın karısı acayip fena.
Bu işi çözse çözse o çözer ama ben olayı anladım.Kraliçe midir nedir kocasını aldatıyor.
Bran bunu söylese ortalık fena karışır aslında.

reign 2x12
greerciğim kocasının salaklığı yüzünden her şeyini kayetti saraydan kovuldu

conde totoşu ile francis totoşu mary için kavgaya tutuştu bakalım neler olcak gerçi mary conde ile lolayı evlendiriyor ama

ne claude ne henry ne catherine ne dadıları bebekleri ldürmemiş katil diane çıktı cezasını buldu
bash ile kennanın da arası bozuldu sevişmeyecekelr gibi uzun süre

narcisseyi öldürmemiş mallarına el kondu ama o totoş ölmeliydi kesin bişiler çevirir .ss

neyse catherine geri döndü sonunda dizi iyice ergenleiyidi catherine teyzem entrikaları ile düzeltir durumu diane i de öldürdü oh sefam olsun @cookies bak @Çiğdem- in izlemediği 2 cw dizisinden biri kesin kalitel iyani
@destere bile bir ara meyillendi

neyse keşke darbeci melun mustiyi de catherine öldüreymiş çok başarılı bu konuda
@yatutarsa @sokak sanati

Töbe töbe hayatta izlemem ben bunu

bu ne battal gazi gibi bu babam için bu anam için diyip durdu

senin bu regl ı senden başka izleyen yok sanırım
daha konusu bile açılmamış ben bildim bileli bu dizi var