Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dün gece izlemiştim de yorum yapamadım şimdi yapayım.
@Çiğdem-

Supernatural 1x9

İşte izlemek istediğim şeytanlı ruhu bölümler.
Çok beğendim bu bölümü ve ve....

Babalarını gördük sonunda uzakta da değilmiş eski evlerinin oradaki büyücü kadının evinde yaşıyormuş bölümün sonunda onların önüne çıkamam dedi acaba neden korkuyor?

hahaha bende nerde kaldı bu diyorum

10 11 12 bu üç bölümüde çok beğeniceksin cnm zaten sezon finaline yakınlaştıkça bağlantılı bölümler detaylı devam edicek bunan sonrakı bölümleride çok seviceksin dediğim gibi kaliteli bölümler devam edicek cnm 😉😉😉
evet abbaları sonunda ortaya çıktı o şarısın kadında anneleri idi oyüzden beğeniceğini biliyordum cnm kaç bölümdür nerde bunlar diye dır dır ediyordun haha
o sorunun cevabını veremem yoksa tüm dizi tadın kaçar şöyle diyim sam ile ilgili çok tuhaf şeyler ortaya çıkıcak samla deanın bilmediği önemli birşey var sam hakkında bukadar ip ucu yeter cnm

ben arkadaşları kaliteye davet ediyorum sen ise kötü yola düşürüyorsun
) bence senin banlanman gerek
)
aaaa asıl senin banlanman gerekiyor asılll bulduğun dizilerle çocukların ahlakını bozuyorsun hahaha

Sam zaten sürekli bir şeyler saklıyor bir sırrı olduğu belli. Sam ile Dean bence özel güçlere kavuşacak?

Aaa evet haha.
Sonunda gördüm muradıma erdim anneleri kendisini feda etti ama.

olan şeyden samında haberi yok cnm o babasının bildiği sırrı henüz samda bilmiyor deanda bilmiyor ynı onlarda sonra öğrenicek 🙂🙂🙂
güzel bölümler seni bekliyormliyor cnm 🙂🙂🙂

Supernatural 1x10

Her bölüm aynı olaylar oluyor diyen kimdi hatırlamıyorum ama yok böyle bir şey. Dizi kendini hiç tekrar etmedi her bölüm korku, gerilim filmi tadında geçiyor.

Çok güzeldi bu bölüm Sam az kalsın Dean'i öldürecekti zor kurtuldu yine Dean. Bölümün sonunda babaları arada bakalım neler olacak?

Yahu bir çift eğlenmek için neden terkedilmiş tımarhaneye gider ki.

@Çiğdem-

Da Vinci's Demons 1x1

Tom Riley Da Vinci rolüne oturmuş bence. Ayrıca o afet-i devran nedir yav? Böyle bir asalet, bir çekicilik, bir güzellik.

Hatun erik gibi valla @destere sen bayılırsın.

@Çiğdem- görse kıskançlığından çatlar ölür.

Dizideki tarihi manzaralar çizgi film izler gibi bir izlenim veriyor, daha gerçekçi bir boyut kazandırılması lazım. Kılık kıyafet saç sakal biraz daha o döneme uygun olabilirdi .Onun haricinde ilk bölüm çok kaliteli.

Leonardo, Lorenzo de Medici'ye karşı rüştünü ispatlamak için sevgilisini ayarttıktan sonra onun resmini yapmak için anlaşma yaparken, bir yandan da kendi askeri zekasını pazarlamanın bir yolunu buluyor. Ancak afet-i devran yılan çıktı. 😱 Güzelliğin bir kez daha ne kadar tehlikeli olabileceğini görmüş olduk ki buna erkeklerin zaafı da eklenince durum bundan ibaret.

7.5/10

Da Vinci's Demons 1x2

Bu bölüm öncekinden de güzeldi. İMDB'ye göre de öyleymiş.

İlerleyen bölümler ne getirir bilinmez lakin ilk iki bölümüyle kesinlikle gözüme girmeyi başardı.

Gizem ve tarihi o kadar güzel harmanlamışlar ki hayran kalmamak elde değil ve daha sezonun ilk iki bölümünden bunun örneklerini gördük.

Sherlock'tan bildiğimiz güzeller güzeli Irene Adler'i de yeniden görmek güzeldi.

Riario sinir bozucu bir kötü karakter, izlerken kıl oldum kendisine. Ama çok iyi oynuyor, kusura bakmasın artık.
Anahtarın öteki teki bende dediği sannede de istemsizce bende güldüm onunla.
Leonardo iyi ders verdi fona ama kafası iyi çalışıyor. İkiliyi Sherlock Holmes ve Jim Moriarty iklisine benzetiyorum.

8/10

ayoll okadar çoklar ben forumdan çıkar çıkmaz 5-6 kişi hemen başına üşüşüyordu hahah

@cookies ile aynı bölümdesin cnm oda en son 10.bölümü izledi şimdi birlikte izlyebilirsiniz artık 🙂🙂🙂

tımarhaneli bölümmü vardı aaa o bölümde heyecanlıydı evet en iyi eğlence yeri tımarhanedir cnm çok doğru yere gidiyorlar hahaah
@cookies @mrt-06 11 ve 12 bölümlere bayılıcaksınız en heyecanlı 2 bölüm daha geliyor🙂

hahahah hadi oradan beeee kimse benim tırnağım bile olamaz

Son düzenleme:
Bn 15e geçtim

aaaaaa

eee nasıl buldun bölümleri şuana kadar izlediğin kadarıyla memnunmusun 🙂🙂🙂
Evet ama bir saatte 2.5 bölüm izliyim ben bazi yerleri cok sıkıcı.
Bide Dean 13. Bolumde siyah bi kizla şey etti .ss

Evet ama bir saatte 2.5 bölüm izliyim ben bazi yerleri cok sıkıcı.
Bide Dean 13. Bolumde siyah bi kizla şey etti .ss
cnm 9 10 11 12 üst üste çok iyiydi ama 13.bölümde azıcık tempo düşüyor halıyle bazı bölümler zaman zaman tempo üşücek ama sezon finaline yakın daha bağlantılı güzel bölümelr görmeye yine devam ediceksin ayrıca dean ara sıra öyle şeyler yapuyor evet

Bakalim bn bu aksam veya yarin aksam izlerim sezon finalini

Dean oyle seyler yapmasa daha iyi

The Comeback 2x8 (Sezon Finali)

Harika bir sezon finaliydi. Son yıllardaki en iyi komedi dizisi bölümlerinden biriydi.

Yer yer güldürdü, yer yer çok hüzünlendirdi. Pek çok sürpriz de vardı içerisinde.

Sezon finali dedim ama final gibi bir sezon finali. Muhtemelen yıllarca yeni sezon gelmeyecek ama olsun bir gün geri geleceğine inanıyorum.

10'a yakın olsa da (IMDb puanı 9.9):

9/10

baby daddy 4x3

@Çiğdem- bak riley senin hayalindeki yere girmiş

bonnie yinee formundaydı bebek bakım işi iyiydi
)
riley-danny arasında bişi var mı hala anlayamadık.dannyde bişiler var ama riley pek renk vermiyi.
ben ve tucker ın biberonlu sahnesi yiydi.ben in taklidini yapiyi herkes daha önce başka dizilerde dedalga geçilmişti

point: 8.5

Bakalim bn bu aksam veya yarin aksam izlerim sezon finalini

Dean oyle seyler yapmasa daha iyi
ayoll sizin yorumlar nerede kaldı
maşallah izliyorsunuz ama yorum yapmayıda unutmayın

Birkaç gün içinde;
Supernatural 1x11, 1x12, 1x13, 1x14, 1x15, 1x16.

Bugün 3 bölüm izledim artık hayal görmeye başladım.

Hepsi de güzel bölümlerdi dizi her bölüm korku filmi tadında ilerliyor umarım bozulmaz.

16. bölümde işler iyice karışmaya başladı 17. bölüm ve daha sonraki bölümler bu bölümle bağlantılı olacaktır büyük ihtimal. İçlerinden en sevdiğim bölüm 15. ve 12. bölüm oldu. Bir kişinin canını kurtarırken diğerinin canı gidiyordu çok acı bir durum.

@yatutarsa bu arada bizim Rita galiba SPN'de oynamış sanırım benzettiğim kadın oydu çünkü sesi ve görünüşü çok benziyordu.

16. bölümde sonunda babalarını gördüm. Sam ve Dean babalarına kavuştu lakin bu durum fazla uzun sürmedi şeytandan korunmaları için ayrıldılar yine.

Şeytan da şeytan yani bu sefer işleri zor ekibin.