Çok azmış, sen hangisindensin?yabancı kanalfanı oalrak @Çiğdem- ile @Forumdash cw ci@destere ile @sürgünüm hbo cuozan da hbo cu ama yazmayayım admin sonuçta başıma kötü şeyler gelebilir
@destere aynen in in bitmedi. 😱
Çok azmış, sen hangisindensin?yabancı kanalfanı oalrak @Çiğdem- ile @Forumdash cw ci@destere ile @sürgünüm hbo cuozan da hbo cu ama yazmayayım admin sonuçta başıma kötü şeyler gelebilir
karışık hepsinden izliyim abc,cw,hbo,syfy,abc family ....Çok azmış, sen hangisindensin?Ben de CW'ye sempati duyuyorum ama tabiiki Show Time fanıyım, @yatutarsa da benden.
ooo showtimeÇok azmış, sen hangisindensin?Ben de CW'ye sempati duyuyorum ama tabiiki Show Time fanıyım, @yatutarsa da benden.
Ben ismine aşık oldum zaten kanal ile ilgili pek bilgim yok ama senin fanı olduğunu biliyordum.ooo showtime
Bu kadar yabancı diziyi nasıl izliyorsunuz şaşıyorum doğrusu.karışık hepsinden izliyim abc,cw,hbo,syfy,abc family ....
15 tane osla haftada 15 saat kaldı ki zaten çoğu 10-20 bölüm arası rahat izleniyorBen ismine aşık oldum zaten kanal ile ilgili pek bilgim yok ama senin fanı olduğunu biliyordum.
Bu kadar yabancı diziyi nasıl izliyorsunuz şaşıyorum doğrusu.
dizileri izle daha çok seversin.Ben ismine aşık oldum zaten kanal ile ilgili pek bilgim yok ama senin fanı olduğunu biliyordum.
Bu kadar yabancı diziyi nasıl izliyorsunuz şaşıyorum doğrusu.
Bir ara yanlışlıkla sitesine girmiştim yarın isteyerek girerim bakıyım dizileri nelermiş.dizileri izle daha çok seversin.
Aman ben 4 diziyi zor yürütüyorum.15 tane osla haftada 15 saat kaldı ki zaten çoğu 10-20 bölüm arası rahat izleniyor
eski dizilerinden tudorsu izle @destere yee birkaç sahnesini göstrdim totosu açık kaldıBir ara yanlışlıkla sitesine girmiştim yarın isteyerek girerim bakıyım dizileri nelermiş.
Aman ben 4 diziyi zor yürütüyorum.Gerçi bende Türk dizileri de var birkaç tanecik.
2006'da başlayıp 2013'te biten bir dizisi var özellikle ona bak 🙄Bir ara yanlışlıkla sitesine girmiştim yarın isteyerek girerim bakıyım dizileri nelermiş.
Aman ben 4 diziyi zor yürütüyorum.Gerçi bende Türk dizileri de var birkaç tanecik.
Şu mesaja bak Allah aşkına.eski dizilerinden tudorsu izle @destere yee birkaç sahnesini göstrdim totosu açık kaldı
Dexter olma ihtimali %100000000.2006'da başlayıp 2013'te biten bir dizisi var özellikle ona bak 🙄
isim versene dextercı2006'da başlayıp 2013'te biten bir dizisi var özellikle ona bak 🙄
Dexter olma ihtimali %100000000.
tebrikler bildinizisim versene dextercı
Çok düşündüm ama ben.... ...tebrikler bildiniz
aynen kim bilir kaç tane o yıllarda yayınlanmış ve benim sana önerebileceğim showtime dizisi vardır.. belki de cennet mahallesinden bahsediyordum..Çok düşündüm ama ben.... ...
Ahaha.aynen kim bilir kaç tane o yıllarda yayınlanmış ve benim sana önebileceğim showtime dizisi vardır.. belki de cennet mahallesinden bahsediyordum..
canımm ondan olsa olsa kareteci olur bense yemek yaparım bulaşık yıkarım ahahy sen bızım gibilerine kurban olfriday night lights 17-18-19-20.bölüm
favori karakterim boşekil a daki çocuk
tim den dövüş ve futbol dersi alıyor bilmiyor ki tim ile anası geceleri neler yapıyorama olsun komik çocuk sahneleri zevkle izleniyor bıcırığın
tyra ya tecavüz eetmeye kalktı totoşun biri tyracığım adamın gözüne araba anahtarı soktu sonra adamın kolunu araba kapısına sıkıştırıp kırdı helal olsun @destere yiyorsa laf at tyracığıma @SelinÇ. @Çiğdem- @Nisa gibi süs kız değil tyra harbi kız
matt jasondan aldığı taktiklerle maçı kazandırdı yıldızlaştı artık sırtı yere gelmez takımda oyun kurucu olma konusunda rakibi kalmadımaçı kazanınca jules ile çamurun için öpüşmeleri güzeldi daha bir fisrt time yapamadılar merakla bekliyiz. geçen sefer çok yaklaşmışlardı ama jules cığımın annesi aklını karıştırdı kızın .ss
jason rugby takımın giremedi. dillona döndü lyla ile tartıştı kızcağıza boş yere bağırıyor.ss sanırsam takımda koçluk tklif edecekler bu gidişler. takıma karşı açtığı davayı istediği parayı alarak bitirtti paragöz ana-babasını aştı dava konusunda koç taylora kıyamadı
koç taylor tmu dan koçluk teklifi aldı gitmez gibi giderse dizi biterkızı jules zaten istemiyor .
saha kapanınca çocukalrla sahayı tekrar kurması iyiydi. kızının üzerine çok düşüyor sanki kız hiç sevişmici kızı rahat bırak biz de diziyi izleyelim
tyra miss taylorın verdiği akılla üniye hazırlanıyor.landry de yardım ediyor landry tyra yı götürecek gibi.ss anasının buddy ile ilişkisi ortaya çıkınca biraz garipleşti işşler anası üni parasını karşılayama diyor tyracğım bir yolunu bulur
tyra-jules ve matt in babaannesinin çılgın partisi güzeldi.matt in babaannesi futboldan süper anlıyor
buddy totoşşu hem karısı aldattı hem affedileceğini düşünüyor.daha önce de çok aldatmış karısı affetmiş ama hep bu sefer kasabanın ortasında ortaya çıkınca aladatması kadın da dayanamadı demek ki. lyla da sırtını döndü babasına. arabaya binip galerinin camını çerçeevesini indirmesi ve galerideki araçları hurdaya çevirmesi güzeldi
tyra cığımın kendisi yeter başka bişiye gerek yokcanımm ondan olsa olsa kareteci olur bense yemek yaparım bulaşık yıkarım ahahy sen bızım gibilerine kurban olgerci erkekler ne yerse yesın zıkkım yesınler yemek falan yok onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?