Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Coupling 3x6

Bölümün ilk yarısı vasat, son 10 dakikası harikaydı.

Konuk oyuncu da çok sevdim, kalıcı olabilirdi.
Sally ile olan sahneleri çok iyiydi. Jeff her zamanki gibiydi. Steve'in çıkışı da unutulmazdı.

8/10

Harika bir bölümdü, gittikçe üzerine kata kata güzelleşiyor dizi. Bu bölümde "Ormanın ruhu" filan başarılı bir şekilde betimlenmiş, ruhlar alemi gibi metafizik konulara değinilmiş. Hayao Miyazaki filmlerine selam verilmiş bir bölüm oldu. Oldukça beğendi.

9/10.

scorpion 2-3-4-5-6. bölüm

1.bölümü izlemiştim ortalama gelmişti ama 2.bölümle açıldı dizi 3.bölümle zirveye çıktı
@Çiğdem- e göre bence aksiyonu bol ama çok fazla dahilik taslıyorlar

@destere ye kapak olsun abudik gubudik diziler buliyi 3G dolu ne güzel dizi var burada

@OzaN izlemez bence imdb ye bakıp
yine yanlız kalıcam gibi umudumuz çiğdem

2.bölüm:8.9 point
kişiye özel virüs yapılıyormuş 😱
profesörün intikam alışına hayran kaldım çocuğunun ölümüne sebep olan herkesin çocuğuna özel virüs yapmış helal
slyvesterın hafızası süpermiş 100 sayfayı ezberledi
temizlik hastalıığı kötü olmuş.hepsinin yeteneklerini ayrı ayrı gördük.

3.bölüm: 9.5 point
en iyi bölümdü açıkçası bu bölümü izleyen,aksiyon seven biri diziyi bırakmaz
@beyazsoy izlese paralelli teralelli devlet abd de varmış diye destan yazardı

devlet görevlilerine de güvenilmeyecek arkadaş
adamlar beyaz sarayı dinlemiş
slyvester sonunda cesurca bişi yaptı
happy yine şaşırttı bir kıza göre çok cesur ekibin içinde.paige ile walter arasındaki ilişki daha da güçlendi

4.bölüm: 8.1 point
vegas diziye yaradı. happy hiç normal kız değil

happy ve toby nin binalardan geçme sahnesi iyiydi happy hiç insani tepkiler vermiyi
paige de iyi bir lider oldu walterın yokluğunda.cabe e haber vermemek hata oldu en başta

5.bölüm: 8.4 point
collins tam totoşmuş 😱 walterın hata yaptığını kanıtlamak için 4 milyon insanı öldürecekti 😱walter bunu akıl hastanesine kapatmakla iyi etmiş. walter happy e bağırmakla kötü etti ama sonra hatasını anladı.walterın ve ekibin geçmişine daha çokgitsek iyi olacak

6.bölüm:9.1 point
hetty teyze renk kattı

walterın da duyguları varimiş
happy ve toby daha da yakınlaştı. ekip walterı liderlerindan fazlası olarak görüyor
müze müdürünün totoş olduğundan ilk ana şüphelenmiştimtablonun orjinal sahibine gitmesi iyi oldu. hetty teyze de ekibe yardımcı oldu umarım bir daha konuk olur.slyvester ın içindeki çocuk ölmemiş

Devrik cümle olmuş. Amerika dizisi izleye izleyen onlar gibi düşünmeye baslamissin yüklem özne karışmış)))

Amerikan dizisi izleyecegine biraz siyaset takip etsen bu cümleyi kulanmazdin))) paralel devletin babası amarikada ))) bizimkiler onların yavrusu onlarda öğrenimleri taktikleri uyguluyor mesel eski FBİ başkanın bir lafı "teknik nakavt " yani rakibini hukuki olarak nakavt edeceksin bizdeki paralel yapının mottosu bu sözdür. Ondan polisi askeri ve yargıyı ele geçirmişlerdir. Yolsuzluk yapıldı ahanda uyduruk belgeleri hop içeri, asker darbe yapıyor uydur belge hoop içeri ... Neyse sen anladigin yerde takıl biz iyiyiz))))

izlemeden bu ka yazdıysan izlesen sayfayı doldururdun demek

matador 11-12-13.bölüm
galan amca iyi toparladı tam bitti derken sayerin de yerini aldı
emily denen kadını öldürmesi iyi oldu gıcık kapmıştım sahne de iyiydi
noah uzun süre çıkmasın hastaneden ısınamadık kendisine samuel ölmeden iyilik yapmış oldu noah ın aklını bozdurarak
tony maşallah hastalıktan etkilenmedi bombadan kurtuldu sayer öldürecekken kurtuldu maşallah american polat alemdar

smith son sahnede kiminle konuştu göremedik seneye de onun üzerine yoğunlaşırlar sayer öldüğüne göre
sayer amca uzun yaşadı zaten ölmese de olurdu en az 5-6 bölümlük daha konusu vardı adamın

ve revenge bu sezon gelen füzyon matador da oynadı @destere ilk geldiğinde boobs larıyla cia yı kandırmıştı şimdi dizinin ana kötü karakterini öldürdü gitti bir dahakine daha iyi şeyler bekliyiz @Çiğdem- i çatlatsın biraz

Devrik cümle olmasının bir sakıncası yok anlam karmaşası yaşanmadığı sürece.

Bugün amerikalılar gibi devrik cumle kurarirsin yarin bir bakmisin full amerikalı olmuşsun ))) kendine dikkat et dostum)))

matador değilde scorpion kaçıncı sezonda emre ona bir göz atayım

world without end 1.-2. bölüm
1 yıldan uzun süre önce ilk 3 bölümü izlemiştim sanırsam kalan bölümler yoktu nette yüklenmişş

caris acıların kızı olacak gibi
carisin teyzesi yükselmek için önce kız kardeşini sonra oğlunun amcasını öldürdü ablacığım 2 gram oyunculuğun olsa süper karakter olucan ama nerede 🙂
kraliçeye iyi oldu önce kocana karşı savaş aç sonra oğlunu tahta çıkar sonra kocanı öldür sonra soylulardan biriyle fingirde
başına gelenleri hakediyon

şimdi diziye adam toplamaya çalışalım

@destere @sürgünüm @Forumdash tatiana maslany var dizide sizin sevdiğiniz-saydığınız bir zaattı kendisi
@sokak sanati da vinci's demons daki rairio burada kral rolünde
@Çiğdem- draculadaki parlak oğlan da var dizide

@BesaleT izliyon mu tam emin değilim ama reign deki kraliçe rolündeki kadın da var
@Çiğdem- e yabancı parlağı verdik @Nisa Atilla arpa diye türk parlak var dizide sana da onu verelim

@OzaN sen imam hatip medrese dershane birliğine bakarsın ama dizi 8 bölümcük

downtondaki mary nin dehlediği çocuk da var burada da acıların çocuğu

Tatiana Maslany diyince az daha direkt ikna ediyordun ama dizi hiç çekici gözükmüyor ya. Sadece puan değil konusu falan da.

maslany candır
ama bir konuya bakmam şart

Tatiana Maslany diyince az daha direkt ikna ediyordun ama dizi hiç çekici gözükmüyor ya. Sadece puan değil konusu falan da.
sanırım maslany başroldede değil burda , kız başrole geçince özgürleşmiş güzelleşmiş
dar alanlarda paslaşamıyor geniş alan lazım maslany e

1.sezonda 7 bölüm yayınlanmış
ama sen başlama dizi çöker
daha yeni başlamış sayılır ben bir göz atayım yavaş yavaş

zaten çok hızlı ilerliyi bir bölümde 5-6 sene gidiyi bir sürü karakter var bnm dei zleme nedenim merak

açıklık yok pek
Dizide yıllar hızlı ilerlese ne olur benim zamana göre 8 saat kaplıyor ve bu süre hiç az değil. 4-5 film süresi.

Değil, küçük roldedir.