çok rahat bitirirsin ama yarıda bırakmayı nasıl becerdin ben bir solukta 5 sezonu tüketmiştimDaha önceden izleyip sürekli yarıda kalıyordu bu sefer 2. Sezona gelebildim. 5 sezon zaten biter diye umuyorum
çok rahat bitirirsin ama yarıda bırakmayı nasıl becerdin ben bir solukta 5 sezonu tüketmiştimDaha önceden izleyip sürekli yarıda kalıyordu bu sefer 2. Sezona gelebildim. 5 sezon zaten biter diye umuyorum
Kalıyor işte yarıda bilmiyorum kiçok rahat bitirirsin ama yarıda bırakmayı nasıl becerdin ben bir solukta 5 sezonu tüketmiştim
Bende izlemedim daha çok tavsiye ediyorlar bana tam senlik dizi diye bakalımKalıyor işte yarıda bilmiyorum ki
Bende hızlı gidiyordum bu sefer. Umutluyum bitireceğim
İzlerken uyumadan duramadığım o müthiş diziBreaking Bad 1 X 1
başladım dün saat geç oldu diye ilk bölümü yarıda kapatıp yattımİzlerken uyumadan duramadığım o müthiş dizi
O kadar ağır ki ben 4,5 aya zar zor bitirmiştimbaşladım dün saat geç oldu diye ilk bölümü yarıda kapatıp yattım
çok övüyorlar uzuun zamandır listemde dizi bugün seyretmek istemiyor canımO kadar ağır ki ben 4,5 aya zar zor bitirmiştim
Arkadaşım bütün diziyi 1 haftada bitirdi beni çok uyuttu hakkını yiyemicem.
Bu arada bana o kadar bölüm bile çok fazla geliyo.çok övüyorlar uzuun zamandır listemde dizi bugün seyretmek istemiyor canım
bakalım ben ne kadar sürede bitireceğimseversem bende çabuk bitiririm sezon bölümleri az çünkü
Chicago P.D. yeni bölüm yüklenmiş şimdi o bölümü açıp izlemeye geçeceğim
bende de tam tersi diziyi sevdiysen 13-15 sezon her sezon bölümleri 22-23 olsun istiyorum 😉Bu arada bana o kadar bölüm bile çok fazla geliyo. Prison Break'ı çok zor izliyorum
Ben Sherlock gibi kısa diziyi bile uzun sürede izledim.bende de tam tersi diziyi sevdiysen 13-15 sezon her sezon bölümleri 22-23 olsun istiyorum 😉
Sherlock çabuk bitti bune yaa oldum bir nefeste bitti
çalıştığım için hafta içi kendi kuralım bir bölüm lakin sevdiğim dizi olunca iki üç bölüm oluyor ertesi güne uyku eksik gitme oluyorBen Sherlock gibi kısa diziyi bile uzun sürede izledim.
Bence bir sezonun hakkı 8 bölümdür
Günde kaç bölüm dizi izliyorsun?
Pazar günü 1 sezon izlemek rahat akar.çalıştığım için hafta içi kendi kuralım bir bölüm lakin sevdiğim dizi olunca iki üç bölüm oluyor ertesi güne uyku eksik gitme oluyor
hafta sonu araya film seyretmesem buraya takılmazsam 5-6 diye ilerliyorum
Aynen final olmuş diziler güzel ilerliyor da bölümler yüklü olduğundanPazar günü 1 sezon izlemek rahat akar.
------
Bir de şöyle bir sorun var diziler çok akılda kalıyor yav her bölüm güzel bitiyor ya mecbur devamını izlemek zorunda hissediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?