Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Komedi ama nasıl komedi şimdi neyse buna göz atarım komedi ile beni kalbimden vurdun
Öncelikle bölüm süreleri ideal 35-38 dk..
Amerikan komedisi ,cinsellik ve LGBT tabiki mevcut,kendi içinde draması var ama draması bile komedi uslübü ile ele alınmış.

Beğeneceğini düşünüyorum

Reactions: RüzgarGülü
Amerikan Pastasından sonra bu tarz komediler sarmıyor
@RüzgarGülü @xdragxx

bu başlık altında yüzlerce mesaj silinmiştir ve uyarı mesajı yollanılmıştır. Ayrıca bir çok mesajda ise korsana teşvik mesajları tespit edildi. (Bulunduğunuz konunun içeriğini ve bölümlerdeki kuralları okumanızı tavsiye ederiz).

En sevdiğim tür kesin izlerim ben bunu

Reactions: The_Erinch
Konusu benlik değil

Abi bende sana dizi öneriyim yeni başladım zombi dizisi seviyorsan izlersin

Newtopia, Park Jeong-min ve Jisoo'nun başrollerini paylaştığı, devam eden bir Güney Kore romantik fantastik zombi komedi televizyon dizisidir.

Ekli dosyalar

• MV5BNTk3ZTY5NzUtNzQ4NS00ZDY2LWI4M2YtOWI4MzY1N2I1YjEwXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    150.9 KB · Hit: 7
Abi bende sana dizi öneriyim yeni başladım zombi dizisi seviyorsan izlersin

Newtopia, Park Jeong-min ve Jisoo'nun başrollerini paylaştığı, devam eden bir Güney Kore romantik fantastik zombi komedi televizyon dizisidir.
kore sinema ve dizilerini seviyorum.
bazen mnatığı zorluyorlar.. ama türü gereği ilgimi çekti..
listeye koyalım bakalım. bugün boş geçirdim keşke daha önceden haberim olsaydı bakarıdm

Reactions: Mr.At

Webtoon uyarlaması
Fantastik diyeceğim ama değil... akran zorbalığına baş kaldıran 3 farklı dünyadan profil mi desem.. bilemedim..
açıklanamayan bir şekilde sarıyor... 45 dk falan bölümleri.. aksiyon,enterasan bir gizem, teenage dizisi diyeceğima ama içeriği öylede değil.. ne izl,iyorum bilmiyorum ama sardı valla
@BARON疼痛 @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @Mr.At @hol

Night agent devam ediyorum. 6 da kalmıştım sanırım.