Zombi degil lemon seviyorum senin çürük kanal cw nin gelmiş geçmiş en efsane karakteriZombi seviyorsan Twd başla Taht Oyunlarından iyi dizi görürsün hem@Forumdash @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Zombi degil lemon seviyorum senin çürük kanal cw nin gelmiş geçmiş en efsane karakteriZombi seviyorsan Twd başla Taht Oyunlarından iyi dizi görürsün hem@Forumdash @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Edepsiz seni.ss
Filmse leş gibi filmdir. Diziyse bakarım kötü de olsa. Maskat TWD acığını kapasınKiz yazın hatırlayın bu diziyi izlicezkinglerin en kingi Jaime Kingciğim sonunda geri dönüyor gerçi zombi dizisi ama olsun .ss
Good night Faruk.ssFilmse leş gibi filmdir. Diziyse bakarım kötü de olsa. Maskat TWD acığını kapasın@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD
Good night Faruk.ssEkli dosyayı görüntüle 65902
@xemrexxx Dizilerine kapılmıştık Ocaktan sonra yılbaşında tozmu serpmiş napmıs ama etkisi geçiyor artık yavas yavasFilmse leş gibi filmdir. Diziyse bakarım kötü de olsa. Maskat TWD acığını kapasın@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD
Noldu kız başim ağrıyor gibi trip atıyorsunGood night Faruk.ssEkli dosyayı görüntüle 65902
Bunu izlicen heralde@xemrexxx Dizilerine kapılmıştık Ocaktan sonra yılbaşında tozmu serpmiş napmıs ama etkisi geçiyor artık yavas yavas ?A
Etkisi geçti dedimya cnmNoldu kız başim ağrıyor gibi trip atıyorsunİyi geceler sana da
Bunu izlicen heralde
Kel herifi şıkıştı diye üzgünNoldu kız başim ağrıyor gibi trip atıyorsunİyi geceler sana da
Bunu izlicen heralde
Dizi izlemeye ne gerek, her gün sen ve @Çiğdem zombileriyle muhatap olyoruz yeteri kadarKiz yazın hatırlayın bu diziyi izlicezkinglerin en kingi Jaime Kingciğim sonunda geri dönüyor gerçi zombi dizisi ama olsun .ss
Sana uygun vitesDizi izlemeye ne gerek, her gün sen ve @Çiğdem zombileriyle muhatap olyoruz yeteri kadar
İki diziyi de izleyip Twd daha iyi diyen zevksizin önde gidenidirZombi seviyorsan Twd başla Taht Oyunlarından iyi dizi görürsün hem ?A@Forumdash @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Bu önermeye katılabilirim aslında.İki diziyi de izleyip Twd daha iyi diyen zevksizin önde gidenidir
Daha önce @Çiğdem e de demiştim. GoT izleyip de seksten başka bir şey yok diyen insanın aklı fikri oradadır, sadece o sahneleri görüyordur. Başka izahı yok bu durumunBu önermeye katılabilirim aslında.11 bölüm izlemiştim, seksten başka bir şey yoktu. Yani seks = zevk, dolayısıyla önermen doğru huhahahahaha.
Dediğim gibi, 11 bölüm izledim ve seksten başka bir şey yoktu. Giriş sahnesinde de keşke seks olsaydı da boşuna beklentiye sokmasaydılar huahahahahaha. Ak gezenler mi at gezenler mi ne, onları beklerken, sezon boyunca habire millet birbirine geçiriyordu.Daha önce @Çiğdem e de demiştim. GoT izleyip de seksten başka bir şey yok diyen insanın aklı fikri oradadır, sadece o sahneleri görüyordur. Başka izahı yok bu durumun
Birbirlerine geçiriyorlar tamam da başka hiç mi bir şey göremedin dizide? Bunca insan bolca seks olduğu için mi izliyor diziyi yani. Hayır amaç o olsa onun için başka siteler mevcut yani bir de öyle düşünDediğim gibi, 11 bölüm izledim ve seksten başka bir şey yoktu. Giriş sahnesinde de keşke seks olsaydı da boşuna beklentiye sokmasaydılar huahahahahaha. Ak gezenler mi at gezenler mi ne, onları beklerken, sezon boyunca habire millet birbirine geçiriyordu.Yalanlayamazsın bunu.Hâl böyleyken diziye neden devam edeyim ki?
"Bakın, dizinin giriş sahnesinde sizi gaza getirdik fakat bölümler boyunca size zırnık yok, seks var(kötü adam gülüşü)" yetkililer bende böyle bir izlenim bıraktılar.Birbirlerine geçiriyorlar tamam da başka hiç mi bir şey göremedin dizide? Bunca insan bolca seks olduğu için mi izliyor diziyi yani. Hayır amaç o olsa onun için başka siteler mevcut yani bir de öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?