Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Noldu kız başim ağrıyor gibi trip atıyorsun
İyi geceler sana da

Bunu izlicen heralde
Etkisi geçti dedimya cnm
@xemrexxx

You ve Sarısın dedektifli dizisiyi izlemiştik aslında fısfıslı diziyede bakacaktık ama @Harunnn60 eşlik etmeyince öyle kaldı şu 6 bölümlük ingiliz dizileri iyiydi

Love, Death and Robots.

İzlediğim kadarıyla bölüm sıralaması yapıyorum: 2 > 4 > 1 > 3 = 5 = 7 > 6.

Dizi şu ana kadar fazlasıyla rahat gidiyor. Vajina, memeden sonra insan bi' penis göstermesini de bekliyor.

Bu önermeye katılabilirim aslında.
11 bölüm izlemiştim, seksten başka bir şey yoktu. Yani seks = zevk, dolayısıyla önermen doğru huhahahahaha.
Daha önce @Çiğdem e de demiştim. GoT izleyip de seksten başka bir şey yok diyen insanın aklı fikri oradadır, sadece o sahneleri görüyordur. Başka izahı yok bu durumun

Daha önce @Çiğdem e de demiştim. GoT izleyip de seksten başka bir şey yok diyen insanın aklı fikri oradadır, sadece o sahneleri görüyordur. Başka izahı yok bu durumun
Dediğim gibi, 11 bölüm izledim ve seksten başka bir şey yoktu. Giriş sahnesinde de keşke seks olsaydı da boşuna beklentiye sokmasaydılar huahahahahaha. Ak gezenler mi at gezenler mi ne, onları beklerken, sezon boyunca habire millet birbirine geçiriyordu.
Yalanlayamazsın bunu.
Hâl böyleyken diziye neden devam edeyim ki?

Birbirlerine geçiriyorlar tamam da başka hiç mi bir şey göremedin dizide? Bunca insan bolca seks olduğu için mi izliyor diziyi yani. Hayır amaç o olsa onun için başka siteler mevcut yani bir de öyle düşün

Reactions: DarkLegenD
Birbirlerine geçiriyorlar tamam da başka hiç mi bir şey göremedin dizide? Bunca insan bolca seks olduğu için mi izliyor diziyi yani. Hayır amaç o olsa onun için başka siteler mevcut yani bir de öyle düşün
"Bakın, dizinin giriş sahnesinde sizi gaza getirdik fakat bölümler boyunca size zırnık yok, seks var(kötü adam gülüşü)" yetkililer bende böyle bir izlenim bıraktılar.
Tabii ki de diziye dair farklı görüntüler zihnimde var ama ne bu görüntüler yani? Nasıl etkileyecek diziyi? Diğer görüntüler en azından üremeye kadar gidebilir.
"Oğlum, bak, millet bu diziyi övüyor; 12. bölümde bir şeyler olabilir, inat etme, gel izleyelim." kafasında olup devam edenler vardır. Veya @Tolstoyevski gibi "seks -herhangi- bir dizi için +'dır." kafasında olanlar da olabilir. İlk düşünceyle 11'e kadar geldim de, ıııh olmadı.

Sorum var: cevaba göre kahkaha atacağım:

At kafası kesenler kaçıncı sezonda tam anlamıyla diziye giriş yapıyor?

Reactions: Tolstoyevski