Aaa o gelirse kış ayına gelir sende tekrar gitmiş olursunYok canım en sevdiğim üyelerdendi kendisi. Ne güzel diziler öneriyordu. Göz zevki vardı adamın. Keşke gelip önerse yine, şimdi kendim araştırmak zorunda kalıyorum
Aaa o gelirse kış ayına gelir sende tekrar gitmiş olursunYok canım en sevdiğim üyelerdendi kendisi. Ne güzel diziler öneriyordu. Göz zevki vardı adamın. Keşke gelip önerse yine, şimdi kendim araştırmak zorunda kalıyorum
Bu iyiydiAaa o gelirse kış ayına gelir sende tekrar gitmiş olursun
Sen diyeceklerini buraya bırak o gelince bakar diğer yaz ayınada sen gelir cevaplarsın eski zaman insanları gibi iletişiminizBu iyiydi
Mezarında bu ecünnü ancak cehennem zebanisi olarak çıkar karşısına
@destere Böyle diziler izlemiyordu çizgi film izleyen rahmetli çocuğa iftira atma @mrt-06Mezarında bu ecünnü ancak cehennem zebanisi olarak çıkar karşısına
nerden izliyorsunThe Young Pope 1x10 (Final)
Holy Father, anne ve babasını son kez gördükten sonra öldü. Nasıl üzüldüm anlatamam. Son konuşması çok dokunaklıydı. Seni çok sevdim Lenny, favori karakterlerimden birisin artık.
The 100 ile bu sarısın oğlanın ne ilgisi var kıthe rain ilk 2 bölüm :
tüm halkımı meydanlara davet ediyorum aman yanlış oldu tüm THE 100 izleyicilerini bu diziyi izlemeye davet ediyorum @Çiğdem- @destere @mrt-06 @turkuazz bir de @MelankoliK mi @gözlemci mi ne vardı
@cookies sana bu dizideki esas kızın kardeşini alalım hem @serhatt a göre daha genç daha kaliteli mal hem de daha edeplidir @Dosi gillerin oralardan kendisi zati
Ekli dosyayı görüntüle 60857 Ekli dosyayı görüntüle 60858 Ekli dosyayı görüntüle 60859
@dizi kolik @MasacRE- ve @Bully nin çağatayı da fotoda oğlanın önünü kapamaya çalışmış utanmadan.ss
Ekli dosyayı görüntüle 60860
keşke bu dizideki gibi virüs yayıp geberten yağmur yağsa da @sokak sanati @Billy Kane @denizz19 @vadikızı @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx ten falan kurtulsak.ss
dizilerin konusu benziyor anlayışı kıt kart cadoloz.ssThe 100 ile bu sarısın oğlanın ne ilgisi var kı
O çocuk benim kesip atığım tırnağım bile olamazthe rain ilk 2 bölüm :
tüm halkımı meydanlara davet ediyorum aman yanlış oldu tüm THE 100 izleyicilerini bu diziyi izlemeye davet ediyorum @Çiğdem- @destere @mrt-06 @turkuazz bir de @MelankoliK mi @gözlemci mi ne vardı
@cookies sana bu dizideki esas kızın kardeşini alalım hem @serhatt a göre daha genç daha kaliteli mal hem de daha edeplidir @Dosi gillerin oralardan kendisi zati
Ekli dosyayı görüntüle 60857 Ekli dosyayı görüntüle 60858 Ekli dosyayı görüntüle 60859
@dizi kolik @MasacRE- ve @Bully nin çağatayı da fotoda oğlanın önünü kapamaya çalışmış utanmadan.ss
Ekli dosyayı görüntüle 60860
keşke bu dizideki gibi virüs yayıp geberten yağmur yağsa da @sokak sanati @Billy Kane @denizz19 @vadikızı @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx ten falan kurtulsak.ss