Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

ben buna bir bakayım

unutmayasın 29 marttada Harlots adlı dizi başlıyormuş ordada Jessica Brown Findlay(downton daki sybil) var

@OzaN Good Behavior için konu açmadın dizide onuncu bölüme kadar geldim bundan sonra hiç açmasanda olur

FRONTİER

İlk iki bölümü izledim vasat ama idare eder bir dizi sevenleri baksın başrol @Çiğdem- le @xemrexxx ye hitap ediyor karizmatik bir yarmagül

FRONTİER

İlk iki bölümü izledim vasat ama idare eder bir dizi sevenleri baksın başrol @Çiğdem- le @xemrexxx ye hitap ediyor karizmatik bir yarmagül
hhahhh ayoll sen önce yarım dizilerini tamlasana yeni dizilere zaman harcmak yerine

gözüm çarptı
benim favorim kızı bölüm başında hapsettiler
bilsem erken kaybedeceğiz bakmazdım diziye
hahahaha ohh çok iyi olmuş ayoll

bende yeni diziden sadece şu çocukların olan diziye bakmıstım ilk 4 bölüm izledim ama 4 bölümü dha kaldı tamamlamaya çalısıcm 2.sezon bslamadn

hahahaha ohh çok iyi olmuş ayoll

bende yeni diziden sadece şu çocukların olan diziye bakmıstım ilk 4 bölüm izledim ama 4 bölümü dha kaldı tamamlamaya çalısıcm 2.sezon bslamadn
hala tamamlayamadınmı hogatha oysa ben senin onu çoktan bitirdiğini düşünüyordum en son eleven ı erkek sanmıştın sanırım o bölümde kaldın

hala tamamlayamadınmı hogatha oysa ben senin onu çoktan bitirdiğini düşünüyordum en son eleven ı erkek sanmıştın sanırım o bölümde kaldın
Hhhaha evet bir gecede 4 bölüm izlemiştim sonra dh baakmaadım ayol ama 1-2 gün içinde tamamlayıp yorum ypacam inş

kızı oğlan diye yorumlmıştım gerçekten

hhahahaaa a bir dur ayoll biriken dizilerimi haalledeyim öncede yeni diziye ozaman bakarız sende biriken dizilerine yönelsene sürekli yeni dizi çıkarıyorsun başınaa önce hazırını izle
netflix in ilk ayı bedavaymış onu değerlendirmeye çalışıyorum

fragmana baktım fırsat bulursam diziyede bakarım sanırım dizi bilimkurgu tarzında
evet bilimkurgu dizisi gelecekten geliyorlar geçmişi düzeltip geleceği kurtarmaya çalışıyor kahramanlarımız

netflix in ilk ayı bedavaymış onu değerlendirmeye çalışıyorum

evet bilimkurgu dizisi gelecekten geliyorlar geçmişi düzeltip geleceği kurtarmaya çalışıyor kahramanlarımız
aaa gerçekten anlattığın gibimi ayoll konusu

Magicians 1x1

Başladık bakalım. Biraz çerezlik gibi geldi 2-3 bölüm daha izleyip karar vericem

Agents of SHIELD açık kanallarda yayınlanan gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman dizisidir. Ancak şu koca forumda bir konusu bile yok. O saçma sapan Flash, Supergirl, LoT ve maalesef Arrow bu dizinin yanından bile geçemez. Konu bakımından ve karakterler açısından hepsinden 5 gömlek üstündür. Ama Lucifer ve Preacher'ı bunlardan biraz ayrı tutuyorum çünkü onlar konu bakımından bilim kurguya girmiyor.

4x12 hakkında konuşursak dizi yavaş yavaş hız kazanıyor. Ben bir an kitabı değiştirirler diye düşündüm ama yapmadılar öyle bir şey. Köenig kardeşleri de özlemiş. Ben onları robot zannediyordum ancak değilmişler ya la
Bölümün sonunda Coulson'u hedef haline getirdiler. Fragman'da ise haftaya fena aksiyon olacağı gözüküyor. Bu arada Fitz'in babası kim harbiden merak ettim. Tanıdığımız biri çıkar mı acaba?