Büyük ihtimalle böyle olacak gibi.
Olmalı olmalı
Büyük ihtimalle böyle olacak gibi.
Olmalı olmalı
Net çıkar bir şeyler ortaya. Öğreniriz.
Çekimler ne zaman başlıcak acaba
Yani iddiasız geldi bana.Emre Bey ve Tolga Mendi dışında güzel değil bence de.
Yani iddiasız geldi bana.
Abla güzel de, çok daha iyi oyuncular var ya.Ama özge ile tolga güzel duruyor ya
Abla güzel de, çok daha iyi oyuncular var ya.
Melis Müdürüm var ona laf yok.ssKadroyu beğenmedim.
Çok ani bir soru oldu. Şimdi çat diye sorunca aklıma gelmedi.Kimi isterdin mesela
Esra Bezen Bilgin, Cansel Elçin ve Defne Samyeli de var. Ama hepsi yan rol galiba.Melis Müdürüm var ona laf yok.ss
Klasik Türkiye gerçeği işte yan rolde iyi oyuncular başrollerde yetenek fukaraları.Esra Bezen Bilgin, Cansel Elçin ve Defne Samyeli de var. Ama hepsi yan rol galiba.
Yan kadro çok iyi ya, ama onlar için de 120 dakika da izlenmez ki.Klasik Türkiye gerçeği işte yan rolde iyi oyuncular başrollerde yetenek fukaraları.
Aynen yaAynen, yoksa ellerinde kalacak. Hem izleyici istiyor bunu, hem de ekibin parası verilir bir şekilde.
14'ün sonunda olaylar çıkmadı mı Mehmet Ali Nuroğlu isyan etti Menderes Samancılar 65 yaş üstü falan neyse 15 de çekilmiş o zaman neyse bunları bir kenara atalım haklısın 3 bölümden zarar gelmez be hatta faydası dokunur.14 ve 15 çekildi, 14 yayınlanmadı. 16'da final denilmişti. 3 bölüm olacak, bir şey kaybetmezler bence. Hatta kanal iyi reyting bile alabilir.
14'ün sonunda olaylar çıkmadı mı Mehmet Ali Nuroğlu isyan etti Menderes Samancılar 65 yaş üstü falan neyse 15 de çekilmiş o zaman neyse bunları bir kenara atalım haklısın 3 bölümden zarar gelmez be hatta faydası dokunur.
Umarım...Umarım öylece bırakmaz kanal.
Ben de duyduğumdan söylüyorum kesin bilgim yokOlaylar ile ilgili kesin bir bilgi yok diye biliyorum, sadece denildi onlar ama var m gerçekten bilmiyorum. 14 - 15 çekildi, ama 16 yani final bölümü çekilmedi.
Aynen, zarar değil faydası olur. Kanalın ne bir yaz dizisi var, ne başka bir şeyi. Kendi oranlarını alır bence yine yayınlarsa.