sokak sanati 70.000'ler Kulübünde!

Tebrik ederim, nice 70.000 mesaja. :A

Birbirinden güzel hediyelerini şuraya iliştiriyorum. :bhr:

AyOgNz.jpg

0G0LgR.png

Teşekkür ederim ruh ikizim:bhr: Hediyeler fazla karizmatik buralar yıkılıyor.:Z

Tebrikler @sokak sanati dostum nice güzel kaliteli mesajlar diliyorum. :D Değişik kafada bi arkadaşsın ve bu durum beni ancak memnun edebilir. :A Hediyeni de şöyle aşağıya iliştireyim. :D

Diziyi hiç izlemedim ama bu müziğe hastayım niyeyse. Her dinlediğimde etkilendiğim doğrudur. :A

Teşekkür ederim sanada pampiş:A
Değişik diyerek iltifat edeni ilk kez gördüm.:A Hediye muhteşem. Dizinin Emir KOZCUOĞLU sahnelerini izle yeter.:bhr:

Değişik diyerek iltifat edeni ilk kez gördüm.:A Hediye muhteşem. Dizinin Emir KOZCUOĞLU sahnelerini izle yeter.:bhr:

Rica ederim. :bhr: Hediyelerde bulunan iki isim Dünya üzerindeki en karizmatik insanlardan, özellikle en karizmatik oldukları fotoğrafları aradım. :A

Benim iltifatlarım böyledir değişiktir. :A Arada rastlıyordum zaten o adam tam bir sayko ya. O oyuncu Leyla ile Mecnun'da oynamıştı bir aralar konuk olarak. Oradan biliyorum burada zirve yapmış adam. :D

Benim iltifatlarım böyledir değişiktir. :A Arada rastlıyordum zaten o adam tam bir sayko ya. O oyuncu Leyla ile Mecnun'da oynamıştı bir aralar konuk olarak. Oradan biliyorum burada zirve yapmış adam. :D

Bende ilk kez Duriye'nin güğümlerinde izledim. Kendibi çok geliştirmiş. Orada farklı bi roldeydi egeli rolünde iyi yapıyordu ama dikkat çekici değildi. Emir ile coştu resmen.:Z

Son düzenleme: