sokak sanati 70.000'ler Kulübünde!

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060

Forumun sevilen emekli üyelerinden @sokak sanati 70.000'ler Kulübüne girmiştir.

@sokak sanati Forumun eski ve aktif şekilde yıllardır emek veren bir üyesidir.Başarılı şekilde yöneticilikte yapmış , çoğu üye tarafından sevilen ,benimde özel dostlarımdan çok değer verdiğim kişilerden biridir

Başta Rihanna olmak üzere ,sevdiği yabancı kadın şarkıcılardan hediyelerimi sunayım

Rihanna

Ariana Grande

Sia

Buda @sokak sanati nickinden yola çıkarak sokak sanatından bir örnek @sokak sanati da böyle renkli bir kişiliktir zaten

Ve adet Mustim den şarkı
@sokak sanati pek sevmez Musti'yi ama MS Al Starda tam puan vermişti bu şarkıya ve çok sevmişti

@Ahmed @Thequeer @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Yiğitt @mrt-06 @XanTier

MS sonuclarını bile 20 dakıka geç açtım senin konuna özendim @sokak sanati inş beğenmişşindir tekrardan başarıların devam etsin seviliyorsun
@Harunnn60

20 dakika uğraşılmış gibi durmuyor konu için ama olsun guzel konu olmuş.

Teşekkür ederim Ciko'm
Borcunu sildim.

Tebrikler @sokak sanati
nice nice 70binlere

Hep beraber inşallah falan diyesim geldi

Tebrikler bebişim nice 70.000 lere
@sokak sanati

Biz sana özenle hediye verelim neyse elendin o yüzden fazla naz etmicem.s.sen
Sağolun @Forumdash

20:00 ms konusu açacaktım etiketlere bakarken 70 e girdiğini fark ettim cnm konumu açmadım 20:20 geçe açtım dakıaksı bellidir
önce senin konunu açmak istedim oan işimde var forumda acele etmem lazım ama ben kendi konumu erteledim gerçekten özenerek açtım bu konuyu borcu olmaz forumda oldum sürece dostlarımın konusunu açmaktan ekyif duyarım

Hahahahaha ay mobildeydim bebeğim o yüzden aceleye geldi hediyeni yüksek puan vermiş olarak verdim sayıyorum buda Sia nın en sevdiğim şarkısı, buradan hediyem olsun

Tamam iyi sıvadın yeter

MS'de yeni hafta gelsin artık sadece efsaneler kaldı.

Hahahahaha ay mobildeydim bebeğim o yüzden aceleye geldi hediyeni yüksek puan vermiş olarak verdim sayıyorum buda Sia nın en sevdiğim şarkısı, buradan hediyem olsun

Ben bu şarkıyı hiç kullanmayacağım sanırım tam puanından mahrum kaldım. Hediyen bile pişmanlık veriyor.

Tamam iyi sıvadın yeter

MS'de yeni hafta gelsin artık sadece efsaneler kaldı.

Ben bu şarkıyı hiç kullanmayacağım sanırım tam puanından mahrum kaldım. Hediyen bile pişmanlık veriyor.
Niye ya sözleri falan efsane

Hahahahahaha bu hafta ki şarkın bağımlılık yaptı ama o tarzda gel

Oha Chandlier

Kanka iyi ya, final bilmem ama yarı final kesin gibi

Tebrik ederim, nice 70.000 mesaja.

Birbirinden güzel hediyelerini şuraya iliştiriyorum.

Tebrikler @sokak sanati dostum nice güzel kaliteli mesajlar diliyorum.
Değişik kafada bi arkadaşsın ve bu durum beni ancak memnun edebilir.
Hediyeni de şöyle aşağıya iliştireyim.

Diziyi hiç izlemedim ama bu müziğe hastayım niyeyse. Her dinlediğimde etkilendiğim doğrudur.