Tapatalk sağolsun [emoji120] [emoji120] [emoji122] [emoji122]Fena görünmüyor.
Tapatalk sağolsun [emoji120] [emoji120] [emoji122] [emoji122]Fena görünmüyor.
Çakzel
çok güzel
Çakzel
Sağolun [emoji320] [emoji320] [emoji320] [emoji72] [emoji72]çok güzel🙄🙄🙄
hayırrrr allah izin vermedi cnm kalp olan ifadeyi 3 defa yazamadın hahahTeşekkürler Çiko.love1:(Sana sen gibi karşılık verdim bak.)
@sokak sanati tebrikler dizimin küçük bebeğibunun serefine gelecek bölüm @Çiğdem- le sana sahne yazcam sen bunu hakettin
Tebrikler @sokak sanati
Tebrikler kardeşim sana hediye vermek isterdim ama telefondan giriyorum kısmet 30 bin'e.Nice mesajlara.
Tebrikler Umut. Bizide tehdit etmeye başladın, korkmaya başlasak mı?@sokak sanati
hayırrrr allah izin vermedi cnm kalp olan ifadeyi 3 defa yazamadın hahah
Tebrikler
Seni kışkırtmak hoşuma gidiyor biliyorsun.Teşekkürler sayın senaristim.Çiğdem'in oklavasını saklayayım ben nasıl fikir.
Teşekkürler Gardeşim ama sen niye kışkırtıyorsun şimdi beni.Zaten 7 bin falan vardı hala aynı.
Teşekkürler Ömer Abi.
Teşekürler kankacığım.Düşünmen yeter ama 30 bine söz aldım şimdiden bilesin.
Teşekkürler Ali Abi.Top-15'e yolum daha var ben korkacağınız zamanı söze bildiririm.
Seni kışkırtmak hoşuma gidiyor biliyorsun.
Son zamanlarda benden daha çok yazıyorsun ama hep.
Benimki zararsız kışkırtma zararlı olanlarından kaçınmaya bak sen.Ama ben kışkırınca hiç sevimli olmuyorum ki.
Aynen seni mesaj yazmaktan alıkoyan tüm güçlere teşekkürler.
Benimki zararsız kışkırtma zararlı olanlarından kaçınmaya bak sen.
Malum sebepler işte Survivor başlayınca arttırırız biraz mesaj sayımızı.
Ayol @Çiğdem- sni @KayıpSehir in elinden alcak ne oklava almasi vermen lazımTeşekkürler sayın senaristim.Çiğdem'in oklavasını saklayayım ben nasıl fikir.
Teşekkürler Gardeşim ama sen niye kışkırtıyorsun şimdi beni.Zaten 7 bin falan vardı hala aynı.
Teşekkürler Ömer Abi.
Teşekürler kankacığım.Düşünmen yeter ama 30 bine söz aldım şimdiden bilesin.
Teşekkürler Ali Abi.Top-15'e yolum daha var ben korkacağınız zamanı söze bildiririm.
Ayol yok bisey dizide gercek baban su ana kadar sni büyüten baban gercek abin su ana kadarki abin bide gerçek kardesinle ikizin var ama tabi o gercekleri kimse bilmiyor 😉hahahah ayy benim kaçtane abim babam sevgilim var bu dizide belli değil zaten hepsinden 2-3 tane var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?