Tapatalk sağolsun [emoji120] [emoji120] [emoji122] [emoji122]Fena görünmüyor.![]()
Tapatalk sağolsun [emoji120] [emoji120] [emoji122] [emoji122]Fena görünmüyor.![]()
Çakzel
çok güzel
Çakzel![]()
Sağolun [emoji320] [emoji320] [emoji320] [emoji72] [emoji72]çok güzel![]()
![]()
🙄🙄🙄
hayırrrr allah izin vermedi cnm kalp olan ifadeyi 3 defa yazamadın hahahTeşekkürler Çiko.love1:
(Sana sen gibi karşılık verdim bak.
)
@sokak sanati tebrikler dizimin küçük bebeği![]()
bunun serefine gelecek bölüm @Çiğdem- le sana sahne yazcam sen bunu hakettin
![]()
![]()
Tebrikler @sokak sanati![]()
Tebrikler kardeşim sana hediye vermek isterdim ama telefondan giriyorum kısmet 30 bin'e.Nice mesajlara.
![]()
Tebrikler Umut. Bizide tehdit etmeye başladın, korkmaya başlasak mı?@sokak sanati
hayırrrr allah izin vermedi cnm kalp olan ifadeyi 3 defa yazamadın hahah![]()
Tebrikler![]()
Seni kışkırtmak hoşuma gidiyor biliyorsun.Teşekkürler sayın senaristim.Çiğdem'in oklavasını saklayayım ben nasıl fikir.
Teşekkürler Gardeşim ama sen niye kışkırtıyorsun şimdi beni.Zaten 7 bin falan vardı hala aynı.
Teşekkürler Ömer Abi.
Teşekürler kankacığım.Düşünmen yeter ama 30 bine söz aldım şimdiden bilesin.
Teşekkürler Ali Abi.Top-15'e yolum daha var ben korkacağınız zamanı söze bildiririm.
![]()
Seni kışkırtmak hoşuma gidiyor biliyorsun.
Son zamanlarda benden daha çok yazıyorsun ama hep.![]()
Benimki zararsız kışkırtma zararlı olanlarından kaçınmaya bak sen.Ama ben kışkırınca hiç sevimli olmuyorum ki.
Aynen seni mesaj yazmaktan alıkoyan tüm güçlere teşekkürler.![]()
Benimki zararsız kışkırtma zararlı olanlarından kaçınmaya bak sen.
Malum sebepler işte Survivor başlayınca arttırırız biraz mesaj sayımızı.![]()
Ayol @Çiğdem- sni @KayıpSehir in elinden alcak ne oklava almasi vermen lazımTeşekkürler sayın senaristim.Çiğdem'in oklavasını saklayayım ben nasıl fikir.
![]()
Teşekkürler Gardeşim ama sen niye kışkırtıyorsun şimdi beni.Zaten 7 bin falan vardı hala aynı.
Teşekkürler Ömer Abi.
Teşekürler kankacığım.Düşünmen yeter ama 30 bine söz aldım şimdiden bilesin.
Teşekkürler Ali Abi.Top-15'e yolum daha var ben korkacağınız zamanı söze bildiririm.
![]()
Ayol yok bisey dizide gercek baban su ana kadar sni büyüten baban gercek abin su ana kadarki abin bide gerçek kardesinle ikizin var ama tabi o gercekleri kimse bilmiyor 😉hahahah ayy benim kaçtane abim babam sevgilim var bu dizide belli değil zaten hepsinden 2-3 tane var galiba![]()