sokak sanati 25.000'ler Külübünde!

@sokak sanati tebrikler dizimin küçük bebeği :bhr: :bhr: bunun serefine gelecek bölüm @Çiğdem- le sana sahne yazcam sen bunu hakettin :love1: :bhr:

Teşekkürler sayın senaristim.:F Çiğdem'in oklavasını saklayayım ben nasıl fikir.:A

Tebrikler @sokak sanati kardeşim. :D

Aramızdaki fark kapanacak gibi değil pek ama. :A

Teşekkürler Gardeşim ama sen niye kışkırtıyorsun şimdi beni.:A Zaten 7 bin falan vardı hala aynı.:A

Teşekkürler Ömer Abi.:D

Tebrikler kardeşim sana hediye vermek isterdim ama telefondan giriyorum kısmet 30 bin'e. :D Nice mesajlara. :bhr:

Teşekürler kankacığım.:bhr: Düşünmen yeter ama 30 bine söz aldım şimdiden bilesin.:A

Tebrikler Umut. Bizide tehdit etmeye başladın, korkmaya başlasak mı? :) @sokak sanati

Teşekkürler Ali Abi.:D Top-15'e yolum daha var ben korkacağınız zamanı söze bildiririm.:A

Teşekkürler sayın senaristim.:F Çiğdem'in oklavasını saklayayım ben nasıl fikir.:A

Teşekkürler Gardeşim ama sen niye kışkırtıyorsun şimdi beni.:A Zaten 7 bin falan vardı hala aynı.:A

Teşekürler kankacığım.:bhr: Düşünmen yeter ama 30 bine söz aldım şimdiden bilesin.:A

Teşekkürler Ali Abi.:D Top-15'e yolum daha var ben korkacağınız zamanı söze bildiririm.:A
Seni kışkırtmak hoşuma gidiyor biliyorsun. :A

Son zamanlarda benden daha çok yazıyorsun ama hep. :T:

Ama ben kışkırınca hiç sevimli olmuyorum ki.:(

Aynen seni mesaj yazmaktan alıkoyan tüm güçlere teşekkürler.:A
Benimki zararsız kışkırtma zararlı olanlarından kaçınmaya bak sen. :A

Malum sebepler işte Survivor başlayınca arttırırız biraz mesaj sayımızı. :A

Benimki zararsız kışkırtma zararlı olanlarından kaçınmaya bak sen. :A

Malum sebepler işte Survivor başlayınca arttırırız biraz mesaj sayımızı. :A

Wuhhh.😱 O ne biçim tehdit şimdi acıdım Elem Kedere ama zaten yakında bol bol kışkıracaksın ve kışkıracağım gibi seninde söylediğin gibi Survivor'a ne kaldı şurda.:Z

Ayol @Çiğdem- sni @KayıpSehir in elinden alcak ne oklava almasi vermen lazım :)

hahahah ayy benim kaçtane abim babam sevgilim var bu dizide belli değil zaten hepsinden 2-3 tane var galiba :F:F:F
Ayol yok bisey dizide gercek baban su ana kadar sni büyüten baban gercek abin su ana kadarki abin bide gerçek kardesinle ikizin var ama tabi o gercekleri kimse bilmiyor 😉