patronum babameylülden itibaren gayrişahsi patronlara sahip olucam
![]()
baban hala kulak çekişyordur umarım.
patronum babameylülden itibaren gayrişahsi patronlara sahip olucam
![]()
kulak çekmiyor ama 2 saatten fazla oturdum mu bi ters bakış atıyor direkt ayağa fırlayıp herhangi bi işe yoğunlaşıyorum.baban hala kulak çekişyordur umarım.Telini versene babanın.
![]()
kulak çekmiyor ama 2 saatten fazla oturdum mu bi ters bakış atıyor direkt ayağa fırlayıp herhangi bi işe yoğunlaşıyorum.![]()
şu 15 dk da geçsin heleOhh 2 saat dolmak üzere zaten hadi kalk.![]()
şu 15 dk da geçsin hele![]()
o aa lık potansiyeli cc ye düşüreyim ben bi sen o zaman görOff bi git.Sınavlara konsatre olamıyorum senin yüzünden.![]()
o aa lık potansiyeli cc ye düşüreyim ben bi sen o zaman gör![]()
o açık sözlü ve korkusuzluğumdan olmasın? .A NEYSE 3 DK BİLE FAZLA KPONUŞTUM HAYDİ BEN KAÇARSahra'yı tutmandan belli.![]()
o açık sözlü ve korkusuzluğumdan olmasın? .A NEYSE 3 DK BİLE FAZLA KPONUŞTUM HAYDİ BEN KAÇAR![]()
güzel şoklarım var ama sana değil başka bi kitleyeNereye neyse güle güle ama döndüğümde şok yaşatma bana.![]()
güzel şoklarım var ama sana değil başka bi kitleye![]()
tebrikler @sokak sanati
düzelmemBana olmaması iyi zaten dün öyle geliş heyecanındandı o antiliğin düzelirsin umarım.
Teşekküler Antici.![]()
sana inat için mi yapıyorum sankiNiye sanki ben bir şey yaptım sana.![]()
sana inat için mi yapıyorum sankiablaya sevgisizliğimden
![]()
ben sahranın sevdiklerine saygı göstermek zorundamıyım ?Ama ben seviyorum.Git Gökhan'a saldır yada Ahmet'e ayrıca Sahra'yı seviyor Turabi hiç mi etkilemiyor.
![]()
ben sahranın sevdiklerine saygı göstermek zorundamıyım ?ahmet dursuna da fena taktım. kim onun destekçisiyse çekiceği var
![]()