patronum babam eylülden itibaren gayrişahsi patronlara sahip olucam
baban hala kulak çekişyordur umarım.Telini versene babanın.
patronum babam eylülden itibaren gayrişahsi patronlara sahip olucam
kulak çekmiyor ama 2 saatten fazla oturdum mu bi ters bakış atıyor direkt ayağa fırlayıp herhangi bi işe yoğunlaşıyorum.baban hala kulak çekişyordur umarım.Telini versene babanın.
kulak çekmiyor ama 2 saatten fazla oturdum mu bi ters bakış atıyor direkt ayağa fırlayıp herhangi bi işe yoğunlaşıyorum.
şu 15 dk da geçsin heleOhh 2 saat dolmak üzere zaten hadi kalk.
şu 15 dk da geçsin hele
o aa lık potansiyeli cc ye düşüreyim ben bi sen o zaman görOff bi git.Sınavlara konsatre olamıyorum senin yüzünden.
o aa lık potansiyeli cc ye düşüreyim ben bi sen o zaman gör
o açık sözlü ve korkusuzluğumdan olmasın? .A NEYSE 3 DK BİLE FAZLA KPONUŞTUM HAYDİ BEN KAÇARSahra'yı tutmandan belli.
o açık sözlü ve korkusuzluğumdan olmasın? .A NEYSE 3 DK BİLE FAZLA KPONUŞTUM HAYDİ BEN KAÇAR
güzel şoklarım var ama sana değil başka bi kitleyeNereye neyse güle güle ama döndüğümde şok yaşatma bana.
güzel şoklarım var ama sana değil başka bi kitleye
tebrikler @sokak sanati
düzelmemBana olmaması iyi zaten dün öyle geliş heyecanındandı o antiliğin düzelirsin umarım.
Teşekküler Antici.
sana inat için mi yapıyorum sanki ablaya sevgisizliğimdenNiye sanki ben bir şey yaptım sana.
sana inat için mi yapıyorum sanki ablaya sevgisizliğimden
ben sahranın sevdiklerine saygı göstermek zorundamıyım ? ahmet dursuna da fena taktım. kim onun destekçisiyse çekiceği varAma ben seviyorum.Git Gökhan'a saldır yada Ahmet'e ayrıca Sahra'yı seviyor Turabi hiç mi etkilemiyor.
ben sahranın sevdiklerine saygı göstermek zorundamıyım ? ahmet dursuna da fena taktım. kim onun destekçisiyse çekiceği var