- Reaksiyon puanı
- 57,101
- Puanı
- 1,061
Tebrikler.
Teşekkürler Co-Admin.😀
Tebrikler.
Çok teşekkür ederim.😀
Tebrikler.
Tebrikler.
Tebrik ederim nice başarılı mesajlara inşallah.
Estağfurullah. Burada kimsenin kimseden fazlası yok. Kaliteli yorum yapan kişilere ihtiyacı var bu sitenin ve sen de onlardan birisin zaten. Hepimiz senin geçtiğin 1000'ler 2000'lerden geçtik yani sıkıntı yok.Çok teşekkürler Deniz.İşte sizlerin yanında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.😀
Sanırım bu bir şeyler kısmını 15'te 1 olarak doldurabilirsin.
Estağfurullah. Burada kimsenin kimseden fazlası yok. Kaliteli yorum yapan kişilere ihtiyacı var bu sitenin ve sen de onlardan birisin zaten. Hepimiz senin geçtiğin 1000'ler 2000'lerden geçtik yani sıkıntı yok.
Tecrübe göreceli aslında ya. Mesaj sayısına bakma bence mesaj sayısı yüksek olup da kaliteli mesaj yazamayan kişilerde mevcut.Bende Teşekkür ederim tüm iltifatların için.Ama 15 bini hafife alma.Tecrübeli bir editör olarak bu kadar övgüyü hakediyorsun.
Tecrübe göreceli aslında ya. Mesaj sayısına bakma bence mesaj sayısı yüksek olup da kaliteli mesaj yazamayan kişilerde mevcut.
Teşekkür ederim.Aaa Deniz bir mesajımada teşekkür et ne kadar alçak gönüllüsün.Ben seni gayet başarılı buluyorum başkalarını boş ver.
Teşekkür ederim.
Görevimiz.İşte şimdi daha mutlu ettin beni.Rica ederim.Bana ilk sen bu forumda yardımcı olduğun için yerin özeldir bunu unutma.😀
tebrikler
tebrik ederim başarılarının devamını dilerim