sokak sanati'ından Veda

@destere hahahha ayy çocuk gidiyor senin derdin ne hala yaaa

@sokak sanati hakkımda düşüncelerin için çok teşekkürler bir ara forumdan kısa dönem ayrılmıştın döndüğünde foruma neşe katmıştın vlla bir süre sonra yine gelirsin umarım

Bize diziyi izliyorum demiştin o yüzden dedim.
İçimde kalmasın diye yazdım.

son bölümleri izleyemedimö onu diyorum o yüzden başlığa gelmedim izlesem bile
gelmem ben

anlamadım şimdi
olay niye dönüp dolaşıp beni bulduki ?
siz sokak sanati ile didişiyordunuz ben seni savunuyordum laf döndü dolaştı bana nasıl geldi o kısmı kaçırdım

Hakaret etti sustum dedin ya az önce

Zaten dokunduğunuz kişiyi yakıyorsunuz. 1. @xemrexxx 2. sen

Valla sizden korkulur.

@xemrexxx nin totosu geniş foruma sığmıyor
forumu boşaltmaya çalışıyorki kendisi rahat yerleşsin
ama benim durumum farklı ben sadece düşmanlarımı yolluyorum

fırsat bu fırsat dedim arada senide ben götüreyim
)) gidiyorsa gitsin banane
)

son bölümleri izleyemedimö onu diyorum o yüzden başlığa gelmedim izlesem bile
gelmem ben

Hakaret etti sustum dedin ya az önce

onu seni savunmak için dedim
yani @sokak sanati na en ufak şaka yaptın ama anlamadı seni ? oysa bana şakayla ne laflar gömdün benim gıkım çıkmadı
) işte ben onu söylüyordumki sen yanlış anladın
)

Pardon ya çok afedersin

Başlığı görünce gerçekten çok üzüldüm. Yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanlarda forumda aktif olmaya başladık. Tabii sen sonradan uçtun gittin ama neyse.

Şaka bir yana forumda yakından tanımak istediğim kişilerin başında geliyordun. Sadece Jennifer Lawrance değil birçok konuda ortak noktamız olduğuna inanıyordum. Şimdi konuyu görünce bu tür şeyleri konuşamayacak olmamızın üzüntüsünü yaşadım ister istemez. Belki de ben biraz soğuk durdum bilmiyorum ama bugüne kadar doğru düzgün bir sohbetimizin olmayışı ilginç. Ben vakit olmadı diyemem. Boş boş internette gezmek yerine sana bir şeyler yazmadığım için de pişmanım şimdi. Keşke bir şekilde konuşabilseydik ama bu gerçekleşmeyecek anlaşılan.
Neyse olayı daha fazla dramatize etmeyim.
Umarım en yakın zamanda geri dönersin. Kendine iyi bak.

@sokak sanati sana zamanında çok gereksiz bir sebepten tripliydim ama geç da olsa aramızı düzelttik ve küs ayrılmadığımız için mutluyum. Tabii gönül ister ki gitme ama kendi hayatınla ilgili en iyi kararı sen verirsin. Eğer dönmek istersen burada olacağım(z).

Bende öyle düşünüyorum ama iş işten geçti artık. Kısmet değilmiş.
En azından gider ayak bunları duymakta güzel.
Sende kendine iyi bak.

Ahhh ahhh o ilk zamanları hatırlatma. Umarım döneriz buralara bir daha.
Kendine iyi bak sende.

@Dr. Sabahat da burdaymış
İ love you doktor sabahat
you are beautiful but @Çiğdem- is very ugly
)[/QUOTE]

destere i just like you, you are being good and nice to me but don't love you [emoji23] . You are unreliable, loving every other girl [emoji12] you must stick to Çiğdem only, whatever she is whether ugly beautiful once u loved her you don't need to keep eyes on other girls hahaha and Secondly, Love is blind so in blindness you can't see ugliness and beauty [emoji23] [emoji12] . Bear these words in your mind. destere you are busy in loving. It seems like you will spend your entire life in loving and falling for every ugly and pretty girls [emoji23] [emoji13]

@sokak sanati Someone is saying farewell to the forum [emoji45] [emoji45] and this is u i wish u stay here in the forum for long, i don't know for what reason but may it get solved as soon as possible and may... i hope that you come back soon IN SHAA ALLAH......

@Dr. Sabahat da burdaymış
İ love you doktor sabahat
you are beautiful but @Çiğdem- is very ugly
)

destere i just like you, you are being good and nice to me but don't love you [emoji23] . You are unreliable, loving every other girl [emoji12] you must stick to Çiğdem only, whatever she is whether ugly beautiful once u loved her you don't need to keep eyes on other girls hahaha and Secondly, Love is blind so in blindness you can't see ugliness and beauty [emoji23] [emoji12] . Bear these words in your mind. destere you are busy in loving. It seems like you will spend your entire life in loving and falling for every ugly and pretty girls [emoji23] [emoji13]

@sokak sanati Someone is saying farewell to the forum [emoji45] [emoji45] and this is u i wish u stay here in the forum for long, i don't know for what reason but may it get solved as soon as possible and may... i hope that you come back soon IN SHAA ALLAH......[/QUOTE]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@sokak sanati kız sana bişey söylemiş ayıp denen bişey var insan bir dönüp cevap verir

ne kadar kaba birisin ya tam yontulmamış meşe ağacı gibisin
ilerde evlenirsen değil çocuk sahibi? senden meşe palamudu bile oluşmaz
)