@destere hahahha ayy çocuk gidiyor senin derdin ne hala yaaaharikaydı ya bu için güzel lafı)) yalnız keşke sen değilde bu lafı @Çiğdem- söyleseydi) hanı dışın sapık falan ama için güzel diye bir iltifat bile duymadık hogathadan ?
duydunmu hogatha? bak erkekler bile içimin güzelliğini anladı sen orda burda hala bana laf yetiştirmekle uğraş gül gibi adamı kaçırıyorsun
aslında harika şıkkını işaretleyecektimde sonra dedim @sokak sanati bizi yanlış anlar bu sapıkmıdır da bana kalp işareti yapıp sevgi gösterisinde bulunuyor der diye vazgeçtim o şıktanbeğeni tuşuyla geçiştirmek zorunda kaldık
mesajı beğendimde sonu olmamış sanki .) senden kurtulduk darısı @Harunnn60 un başına diye bitirmen lazımdı sözü)
son olarak @Titanium un sözüyle bitireyim lafı vedaları sevmem o yüzden konuyu terkediyorum)
@Dr. Sabahat da burdaymışİ love you doktor sabahatyou are beautiful but @Çiğdem- is very ugly)
@sokak sanati hakkımda düşüncelerin için çok teşekkürler bir ara forumdan kısa dönem ayrılmıştın döndüğünde foruma neşe katmıştın vlla bir süre sonra yine gelirsin umarım