Vallaha ben geçen sene okullar açılmadan önce Nagihanı hep gözlüyordum hiç ayırmıyodum gözlerimi ondan oynarkenSonra nisan ayı geldi ve kına gecesine gitmiştimSonra mumu falan aldı oynamaya başladılarSonra millet gitti düğün sahipleri kaldıSonra babam ben annem kuzenlerim falan oturuyoduk oturmadan önce hep o bana bakıyodu ben onaSonra işte annemler kuzenlerim geldi göz ucu ile bakmaya başladımSonra kalktı oynamaya oynamaya oynarken bana da bakarak oynuyoduSonra eve gittik yattık sonra düğün günü geldiSonra amcamlardan çıkarken onların evleride karşıda oda çıkıyodu bizimle beraber sonra bakıştık uzunnnnnnn sonra da arabaya bindik sordu ismin okulun falanBen cevapladım sonra sevindim ama sonra yenge bana soru sormuş bende düşünürken cevap söylememişim dediler kadir bende deim efendim soruyu tekrar sorduArabadan indik telefonla düğünü çekiyodu arada bakıştık falan gittim yanına arkasında oturdumİşteSonra halay çekt,k baktıkSonra teyzemler geldi ben wc ye gittim geldim oda arkamdan gitti sonra ben çıktım oturdum konuşurken kuzenlerle ayakkabı bacığını bağlıyodu bende bakamadım teyzemler yanımdaydı sonra gittilerSonra 3 hafta sonra mahallede kızlarla top oynuyodu bakıştık işte sonra içeri girmiş birdaha da ne gördüm ne bakıştım
- - - Ekleme - - -
İşte HikayemYarın fırsat bulursam fotoğrafını da paylaşırım
😀d hacı gece gece güldürdün Allahta seni güldürsün