Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu yaşta deil zaten hemen komşumuz
Bu yasta mi
@warlords Senin kaç sevgilin oldu bugune kadar
Bu yaşta deil zaten hemen komşumuz
Bu yasta mi
Bu yasta mi
Bunu özelden atam kardeşim. Sen ayarlicak mısın kızı peki ?
Napcam ben Hollanda'nin kizlarini Türkiye'nin güzel kizlari dururken..
@cocuklarduymasin dügüne beni de çagirirsin.. Sahitlik yaparim..
Ahmet... Ahmet... Ahmet 😛
La İşler Güçler'deki kısa klip
Yaşın kaç kardeşim. Kız senden bişeyler bekliyro beklentilerini karşıla kaparlar bak
Vallaha ben geçen sene okullar açılmadan önce Nagihanı hep gözlüyordum hiç ayırmıyodum gözlerimi ondan oynarkenSonra nisan ayı geldi ve kına gecesine gitmiştimSonra mumu falan aldı oynamaya başladılarSonra millet gitti düğün sahipleri kaldıSonra babam ben annem kuzenlerim falan oturuyoduk oturmadan önce hep o bana bakıyodu ben onaSonra işte annemler kuzenlerim geldi göz ucu ile bakmaya başladımSonra kalktı oynamaya oynamaya oynarken bana da bakarak oynuyoduSonra eve gittik yattık sonra düğün günü geldiSonra amcamlardan çıkarken onların evleride karşıda oda çıkıyodu bizimle beraber sonra bakıştık uzunnnnnnn sonra da arabaya bindik sordu ismin okulun falanBen cevapladım sonra sevindim ama sonra yenge bana soru sormuş bende düşünürken cevap söylememişim dediler kadir bende deim efendim soruyu tekrar sorduArabadan indik telefonla düğünü çekiyodu arada bakıştık falan gittim yanına arkasında oturdumİşteSonra halay çekt,k baktıkSonra teyzemler geldi ben wc ye gittim geldim oda arkamdan gitti sonra ben çıktım oturdum konuşurken kuzenlerle ayakkabı bacığını bağlıyodu bende bakamadım teyzemler yanımdaydı sonra gittilerSonra 3 hafta sonra mahallede kızlarla top oynuyodu bakıştık işte sonra içeri girmiş birdaha da ne gördüm ne bakıştım
- - - Ekleme - - -
İşte HikayemYarın fırsat bulursam fotoğrafını da paylaşırım
Tamam Hacı ama şimdi olmaz olamaz
Sen de kendi fotografini paylas..
Yaş 17Yaşın kaç kardeşim. Kız senden bişeyler bekliyro beklentilerini karşıla kaparlar bak
çd sen beni güldürüyon ya Allah ta seni güldürsün kardeşim gece gece yazdığın şeye bak üşenmeden yazdın helal valla
Eyw Agaçd sen beni güldürüyon ya Allah ta seni güldürsün kardeşim gece gece yazdığın şeye bak üşenmeden yazdın helal valla
Tamam Hacı ama şimdi olmaz olamaz
- - - Ekleme - - -
Yaş 17İnşallah Kapmazlar Kaparlarsa giderim dalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?