seni Fatih ilçesinde yaşatmalı belki biri ortadan kaldırır sevabına
seni Fatih ilçesinde yaşatmalı belki biri ortadan kaldırır sevabına
Kız Fatih'i çok severim maneviyatı, tarihi dokusu yüksek bir yer. Geçen hafta uzun bir yürüyüş yaptım Karagümrüğe oradan Edirnekapı'ya hiç de tehlikeli değil.seni Fatih ilçesinde yaşatmalı belki biri ortadan kaldırır sevabınahazır fatiki de bu kadar seviyorsun adında yaşa
Beyoğlu'ndan sonra en tehlikeli yer diyorKız Fatih'i çok severim maneviyatı, tarihi dokusu yüksek bir yer. Geçen hafta uzun bir yürüyüş yaptım Karagümrüğe oradan Edirnekapı'ya hiç de tehlikeli değil.![]()
Allah korusun geceleri öyledir gündüz de dikkatli olmak da fayda var.Beyoğlu'ndan sonra en tehlikeli yer diyor![]()
Tehlikesiz yerlerde kremalı tatlı yemeye gitti dedi senin için @Emre Ozansoy bacımAllah korusun geceleri öyledir gündüz de dikkatli olmak da fayda var.
Ay yeter bir sürü etiket gelmiş senden. Yorma insani
İnşaatta çuval mı taşıyorsun ne yorgunluğu 😱Ay yeter bir sürü etiket gelmiş senden. Yorma insani![]()
Son 3 gündür 10 bin altı adım atmadım. Bu ara Göteborg festivalleri vardı şehrin bir çok yerinde. Yorgun olmam doğalİnşaatta çuval mı taşıyorsun ne yorgunluğu 😱
En çekici erkekler isveçteymiş araştırmalara göre
Bu bilgiyi ve detayları paylaşmadığın için @serhatt @Emre Ozansoy @cookies @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Angelica dan biri ya da birkaçı seni ortadan kaldırabilir
Ekli dosyayı görüntüle 136699
İnşaatta çuval mı taşıyorsun ne yorgunluğu 😱
En çekici erkekler isveçteymiş araştırmalara göre
Bu bilgiyi ve detayları paylaşmadığın için @serhatt @Emre Ozansoy @cookies @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Angelica dan biri ya da birkaçı seni ortadan kaldırabilir
Ekli dosyayı görüntüle 136699
İsveçliler yakışıklı değil mi sen nereden biliyon 😱
seni ortadan kaldırabilir diyosun ona diyorumİsveçliler yakışıklı değil mi sen nereden biliyon 😱
100 kiloyum ; vinç lazım @Dosi kaldıramaz beni![]()
Yakışıklılar halleder100 kiloyum ; vinç lazım @Dosi kaldıramaz beni![]()
12.Adam gibi olmuş o daAllah seni ne yapmasın yazdığı yorumuda unutuyorsun şuna bak hele angelic kaldırabilir seni ortadan dddin ya dosiye beee![]()
Yakışıklılar halleder
12.Adam gibi olmuş o da![]()