Fazla genelleme yapmış 😂
bir tane zenci örnek gösterdinde bizmi görmedik hep sarışınları kovalıyorsun sonrada niye zenginlerin kovaladıkları sarışın diyorsun
Allah Allah seni daha 2 aydır etiketliyorum nereden hep sarışın paylaştığımı biliyorsun @Dosi @Yakamoz-Asi @Bullybir tane zenci örnek gösterdinde bizmi görmedik hep sarışınları kovalıyorsun sonrada niye zenginlerin kovaladıkları sarışın diyorsun
mesela afrikada binlerce zengin var ve hepside zenci kovalamış arada sarışını beyaz tenlisi zor bulunur
Allah Allah seni daha 2 aydır etiketliyorum nereden hep sarışın paylaştığımı biliyorsun @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully
nerede dedin gııı s 'li olan mıEmre ben sana 2 tane harf verdim, artık yani bulamadıysan daha ne diyeyim yahu. eskiler iyi bilir kendisini
nerede dedin gııı s 'li olan mı
2.harf neydi
2.harf neydi
yok 2 harf dedim dedin ya , biri -s diğerineydi zaten söylemişsin işte , tekrar ediverBul araṣtır
yok 2 harf dedim dedin ya , biri -s diğerineydi zaten söylemişsin işte , tekrar ediver
valla bu patavatsızlığı , forum bilgisi ver goygoycu destereyi andırmıyor değil ama o şopar kendi nickinden girerdi , uğraşmaz bu işlerlee kim bilir neresinde nickin
valla bu patavatsızlığı , forum bilgisi ver goygoycu destereyi andırmıyor değil ama o şopar kendi nickinden girerdi , uğraşmaz bu işlerle
Ne derdin var hayırdır?
Merak ettim.Efkarliyiz bu aksam, iki cümleye sigmaz bosver abi.. gecer gider bu aksam da..
Bu pintiye yemek mi ısmarlıcan yahuuu 🤪🤣Geçmiş olsun adresini ver hemen bir yemek soyleyeyom benden keyfin yerine gelsin yanına içeceği ayarlarsin sen @Yakamoz-Asi
@The_Erinch
Zor günde destek olmak yakışır bize. Gel ben yemeğini sen icecegini ısmarlaBu pintiye yemek mi ısmarlıcan yahuuu 🤪🤣