Annesinin psikolojik bir rahatsızlığı var.
Hımm çok geçmiş olsun o zaman üzücü
Annesinin psikolojik bir rahatsızlığı var.
teyze<e ytönetemetyeceği gelini görünce safsata yapmış
Konu hakkında düşünceniz nedir?
Olayı haber olarak değil haberdeki anne-gelin- evlat üçlemi içinde değerlendirmenizi rica edeceğim.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @mesmeso @Angelica @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @bazinga @Emre Ozansoy @Mr.At
git başka horozlar bulSen aynı mı kaldın acaba kart horoz.
Sen nasılsın? EnerciiiiiYoğunsan, yorgunsan veya enerjin düşükse @12.Adam 'ın radarına takılmak zorlayabiliyor insanı Ama enerji yüksekse ve harcayacak vaktin varsa keyifli olabiliyor
Hımm çok geçmiş olsun o zaman üzücü
Kızzzzz bakın @serhatt on rüyasını videoya almışlarSen nasılsın? Enerciiiii
Bunu bana diyen ne ilk ne de son kişi olacaksın.@Dosi yi guguk kuşuna benzetmek cesaret ister tabiki dön dolaş gariban tekini benzeteceksin haliyle
------
yalnız i harfi tekinden sonra gelmeli, önce gelirse direk mesajı dosiye şikayet eder banlatırım 12. vatandaşı
demekki senin sicilin kabarık böyle şeylerdeBunu bana diyen ne ilk ne de son kişi olacaksın.
Çarpık kadar değil. @Bully e soralım.demekki senin sicilin kabarık böyle şeylerde
bu daha iyi işte banlatması kolay olur
Her şeye de beni karıştırma be adamÇarpık kadar değil. @Bully e soralım.
çarpık kime diyor @xemrexxx ye mi diyor ?Her şeye de beni karıştırma be adam
Eee böylelerine layık olduğum için.
O diziyi izlemedim alakası yok , kullanıcı adından bahsediyorum.Aynen ona diyor Kiralık Aşk Koriş'ten kalma mevzu herhalde @12.Adam
Tamam anneler evlatlarını doğuruyor olabilirler ama gönüllerini doğuramıyorlar oğlu yaş farkına ve annesinin tüm olumsuzluklarına karşı bu kızı sevmiş ve bir yola girmiş ise annenin artık bırakması ve sadece oğlunun yanında yer alması gerekir bırakmalı ki oğlu yaşayarak doğru bir karar alıp almadığını kendi görsün .. Böyle yaparak hem anne kendisini üzüyor hem de çok değer verdiği evladını ..
Konu hakkında düşünceniz nedir?
Olayı haber olarak değil haberdeki anne-gelin- evlat üçlemi içinde değerlendirmenizi rica edeceğim.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @mesmeso @Angelica @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @bazinga @Emre Ozansoy @Mr.At
Kiralık Aşk'taki Koriş de çarpık derdiO diziyi izlemedim alakası yok , kullanıcı adından bahsediyorum.
Kullanıcı adında çarpı işaretinden dolayıKiralık Aşk'taki Koriş de çarpık derdi
Kullanıcı adı ve çarpık arasındaki bağlantı ne peki?