çalar saat niyetine bundan bir tane almak lazım
ama @12.Adam ın cümlesi çok eksik kalmış kimi benzetmiş? dosiyimi benimi neyi benzetmiş guguk kuşuna? oralar karışıkNiye Guguk'a benzetti anlamadim ki simdi
şimdi hatasını söyle yüzüne ! kabul de etmez, öylede inat işte insanlarBence de, bir i eksik sanki orada @12.Adam
Sen aynı mı kaldın acaba kart horoz.
Sen gördün galibaBelki öyle ne biliyorsun @xemrexxx
Tmm sustum, sadece tek birşey için dedim.
Bir anneye yakışmayacak sözler bence ayrıca bir kadın olarak başka kadını yaş üzerinden böyle eleştirmek çok ayıp bence
Konu hakkında düşünceniz nedir?
Olayı haber olarak değil haberdeki anne-gelin- evlat üçlemi içinde değerlendirmenizi rica edeceğim.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @mesmeso @Angelica @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @bazinga @Emre Ozansoy @Mr.At
Pırlanta ve kalbi temiz kısmında patladım.
Olayı haber olarak değil haberdeki anne-gelin- evlat üçlemi içinde değerlendirmenizi rica edeceğim.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @mesmeso @Angelica @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @bazinga @Emre Ozansoy @Mr.At
Bir anneye yakışmayacak sözler bence ayrıca bir kadın olarak başka kadını yaş üzerinden böyle eleştirmek çok ayıp bence
Annesinin psikolojik bir rahatsızlığı var.Pırlanta ve kalbi temiz kısmında patladım.
Yoğunsan, yorgunsan veya enerjin düşükse @12.Adam 'ın radarına takılmak zorlayabiliyor insanı Ama enerji yüksekse ve harcayacak vaktin varsa keyifli olabiliyor