Keith Long
Favori Üye
Benim elim terleyince iyi olmuyorAynen moda girersiniz anca zaten ama ekip önemli @Bully de olursa ekip iyi olur
Benim elim terleyince iyi olmuyorAynen moda girersiniz anca zaten ama ekip önemli @Bully de olursa ekip iyi olur
Nagi'm gelecek inşallah Survivor 2025'e ve Barış'ı yenecek farkla. @Angelica
Terletmemek lazımBenim elim terleyince iyi olmuyor
Mazlum olduk iyi mi ?
beni bu isimlerle aynı listede saydığın için banlanmalısın hatta silinen üye olmalısın
beni bu isimlerle aynı listede saydığın için banlanmalısın hatta silinen üye olmalısın
2022'de nasıl Nagi'm ona haddini bildirmişti. Ona bulaşmıştı ve ondan önce elendi vb. ALLAH büyükGöreceğiz
Profesör kıyamaz bana.
Ben ne alaka ya. Beni kendiniz ile karıştırmayın. Ben forum tarihinde tek ceza aldım. 😅
Alışır onlar birşey olmaz. Yönetimde görmek istiyoruz artık. Biraz canlanalim kanlanalim. Senle bully yonetimde olması duygusal açıdan motive eder.
sayılan isimlerin arasında bir ben suçsuzum ama kurunun yanında yaşta yanıyor durum böyle olunca ne kadar itiraz etsek boşuna tabi? gümbürtüye gidiyoruz günahsız ve masum
Şeytan da eskiden melekti diyorsunsayılan isimlerin arasında bir ben suçsuzum ama kurunun yanında yaşta yanıyor durum böyle olunca ne kadar itiraz etsek boşuna tabi? gümbürtüye gidiyoruz günahsız ve masum
yo vallahi hala melek değişmediŞeytan da eskiden melekti diyorsun
Ben adama kaç kere ceza verdim. Bu mu “korumuş” halim
Sıradan bir ceza olarak kalmadı ama. BanlandınBen ne alaka ya. Beni kendiniz ile karıştırmayın. Ben forum tarihinde tek ceza aldım. 😅
Ben ne alaka ya. Beni kendiniz ile karıştırmayın. Ben forum tarihinde tek ceza aldım. 😅
Alışır onlar birşey olmaz. Yönetimde görmek istiyoruz artık. Biraz canlanalim kanlanalim. Senle bully yonetimde olması duygusal açıdan motive eder.
Yani arkadaṣlar @RüzgarGülü kısaca sizi cezalandırmam için yönetime dön, bu elemanları gönder, sonra yine emekli ol diyor.sayılan isimlerin arasında bir ben suçsuzum ama kurunun yanında yaşta yanıyor durum böyle olunca ne kadar itiraz etsek boşuna tabi? gümbürtüye gidiyoruz günahsız ve masum
Yani bende onu diyorum. Kıyacak halinden korksun. @12.AdamBen adama kaç kere ceza verdim. Bu mu “korumuş” halim
Sıradan bir ceza olarak kalmadı ama. Banlandın
Ha o zaman sen onun mesajı yanlış anladın o kıyamaz dediği ben değil @BullyYani arkadaṣlar @RüzgarGülü kısaca sizi cezalandırmam için yönetime dön, bu elemanları gönder, sonra yine emekli ol diyor.
------
Yani bende onu diyorum. Kıyacak halinden korksun. @12.Adam
Profesör kıyamaz bana.