Herkesin kaldığı sınavdan geçip herkesin geçtiği sınavdan kalmam... Nümerik Analiz'den büte kaldım şaka gibi hemde ortalamın 30 puan altındayım.Bunlar hep nazar.@emreemreu
Bencede nazar yosam sen çalışıyorsundur
Herkesin kaldığı sınavdan geçip herkesin geçtiği sınavdan kalmam... Nümerik Analiz'den büte kaldım şaka gibi hemde ortalamın 30 puan altındayım.Bunlar hep nazar.@emreemreu
İşte sınıf çok başarısızsa ona göre hoca belirliyor harf notunun başlangıcını mesela, ortalaması 36 olan bir derste 50+ ile BA düşürebilirken ortlaması 75 olanda 85'de BA düşürüyorsun.. bence de çok saçma bir sistem birde bizde 35 illa geçmen gerekiyor yoksa FF. Sen hangi bölümsün bu arada makine mi? 😱Sorma ya, ani kararla çok saçma bir şey yaptım. 50 alırsam bb veya bc düşer diye düşündüm ama ba hatta belki aa düşücekti galiba.Çan sistemi var ama nasıl işliyor anlamadım ki. Ortalaması 73 olan dersten 79 alınca ba nasıl düşebiliyor
O dersten geçtim ya ablam millet beddua etti kesin.Bencede nazar yosam sen çalışıyorsundur
İşte sınıf çok başarısızsa ona göre hoca belirliyor harf notunun başlangıcını mesela, ortalaması 36 olan bir derste 50+ ile BA düşürebilirken ortlaması 75 olanda 85'de BA düşürüyorsun.. bence de çok saçma bir sistem birde bizde 35 illa geçmen gerekiyor yoksa FF. Sen hangi bölümsün bu arada makine mi? 😱
------
O dersten geçtim ya ablam millet beddua etti kesin.
Üni arkadaşlığı bi tuhaf vallahi.Bencede Atacan seni kıskananlar etmiştir kesin
İşte ortalamanın 6 puan üstünde olunca daha düşük gelmesini bekliyordum, ba nasıl düştüğünü anlamadım. Diğer dersler de öyle.İşte sınıf çok başarısızsa ona göre hoca belirliyor harf notunun başlangıcını mesela, ortalaması 36 olan bir derste 50+ ile BA düşürebilirken ortlaması 75 olanda 85'de BA düşürüyorsun.. bence de çok saçma bir sistem birde bizde 35 illa geçmen gerekiyor yoksa FF. Sen hangi bölümsün bu arada makine mi?
Üni arkadaşlığı bi tuhaf vallahi.
Hocanın kafası iyiydi herhalde başka bir şey aklıma gelmedi.İşte ortalamanın 6 puan üstünde olunca daha düşük gelmesini bekliyordum, ba nasıl düştüğünü anlamadım. Diğer dersler de öyle.
Yok allah korusun, endüstrideyim.
En kötüsü de bu durum cidden.Öyledir yüksek not alırsan öyle oluyor benim kızkardeşimde öyleydi şimdi ilkokuldayken babamdı öğretmeni atacan kızkardeşim de çok çalışkan bir kızdı hep pekiyi alırdı derlerdi babası öğretmeni ondan notları yüksek bilmiyorlar evde harıl harıl çalıştığını
Geçen gün fark ettimYahu 100 aldığın sınavda finale girmeyeceksen başka hangisinde gireceksin. Tamamen senin hatan canım.Bak ben 16 aldığım sınava inandım girdim ve 80 alıp AA düşürdüm.Bu arada bence 2 daha kolay.
Bu arada @The_Erinch @hayret bi şey Instagram'da ADTV'yi takip ediyorsunuz ama o sayfa sallama, bence takip etmeyin.
Hocanın kafası iyiydi herhalde başka bir şey aklıma gelmedi.
En kötüsü de bu durum cidden.Bizim okulda da bir hocanın kızı bölüm birincisi oldu, aynı sözler söylendi.
Geçen baktım hepsinde Hayrettin beğenmiş, dedim arkadaşımı kimse kandıramaz yazayım sana.Geçen gün fark ettim@denizz19 gündüz kuşağı programlarının reytingini paylaşmıştı oradan kıyaslamıştım. Bu sayfalardan dizi ve program reytinglerini alıp gerisini sallıyorlar sanırım
Ne güzel.Aynen öyle ya gerçekten çok çalışkandı 5 yaşında okula gitsin dedi babam kendisine denk gelmesin diye 2 ay okula gitti okumayı hemen sökmüştü şimdi ingilizce öğretmeni işte
Geçen baktım hepsinde Hayrettin beğenmiş, dedim arkadaşımı kimse kandıramaz yazayım sana.
Nümerik'ten büte kaldım.
Ne güzel.
Beğenilerimi geri aldımGeçen baktım hepsinde Hayrettin beğenmiş, dedim arkadaşımı kimse kandıramaz yazayım sana.
Nümerik'ten büte kaldım.
Ne güzel.
Tek gerçek bizizGeçen gün fark ettim@denizz19 gündüz kuşağı programlarının reytingini paylaşmıştı oradan kıyaslamıştım. Bu sayfalardan dizi ve program reytinglerini alıp gerisini sallıyorlar sanırım
En azından fikir sahibi oluyoruz dostum... Kim doğru kim yalnış belli değil.Yahu 100 aldığın sınavda finale girmeyeceksen başka hangisinde gireceksin. Tamamen senin hatan canım.Bak ben 16 aldığım sınava inandım girdim ve 80 alıp AA düşürdüm.Bu arada bence 2 daha kolay.
Bu arada @The_Erinch @hayret bi şey Instagram'da ADTV'yi takip ediyorsunuz ama o sayfa sallama, bence takip etmeyin.
Evet hep nazarHerkesin kaldığı sınavdan geçip herkesin geçtiği sınavdan kalmam... Nümerik Analiz'den büte kaldım şaka gibi hemde ortalamın 30 puan altındayım.Bunlar hep nazar.@emreemreu
Afetçim haklıYahu 100 aldığın sınavda finale girmeyeceksen başka hangisinde gireceksin. Tamamen senin hatan canım.Bak ben 16 aldığım sınava inandım girdim ve 80 alıp AA düşürdüm.Bu arada bence 2 daha kolay.
Geçmiş olsun, iş hayatına başlayınca hepsini unutup gidersin.Herkesin kaldığı sınavdan geçip herkesin geçtiği sınavdan kalmam... Nümerik Analiz'den büte kaldım şaka gibi hemde ortalamın 30 puan altındayım.Bunlar hep nazar.@emreemreu
Orası yanlış abicim, ben emin şekilde biliyorum.En azından fikir sahibi oluyoruz dostum... Kim doğru kim yalnış belli değil.
En doğal hakkımızı bile elimizden almışlar.
Teşekkürler Hayrettincim umarım bir gün sen de girersen iyi geçer. Aslında kolay ders de...Beğenilerimi geri aldım
Nümerik yüksek lisansta veriliyor bizde, benim ertelenen sınavlar yüzünden bir türlü giremediğim yüksek lisans
Umarım geçersin 🙏
Çok teşekkürler Aloscum, çok incesin.Evet hep nazarumarım verirsin sınavını Afetçim
Afetçim haklı. Birsen le kavga bile yaptı onlar
Sağolasın. Yav bu iş hayatında yarayan bir ders yok muGeçmiş olsun, iş hayatına başlayınca hepsini unutup gidersin.
Sen de çok incesinOrası yanlış abicim, ben emin şekilde biliyorum.
Teşekkürler Hayrettincim umarım bir gün sen de girersen iyi geçer. Aslında kolay ders de...
Çok teşekkürler Aloscum, çok incesin.
Birsen ne yazdı ki.
Sağolasın. Yav bu iş hayatında yarayan bir ders yok mu
Teşekkürler.Sen de çok incesin
Bu Adolf Birsene laf attı sonra Birsen de buna birşeyler dedi ve bu Adolf durmadı gene birşeyler dedi en son Birsen mahkemeye vericekti onu
Yok Birsenin beğenileri sahteymiş falan filan yok para alıp haber yaparmış almadıklarını kötülermiş
Çok iyi yapmışsın ilk elaleme kulup takacağına yalan haber ve sallamasyon reyting yayınlamasınTeşekkürler.Ben de TİAK'a şikayet ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?