İyi yakaladın abi.
İyi yakaladın abi.
Bitti abi rahatım Şubatın başına kadar.
Gece takılmayı daha çok seviyorum abi her zamanki gibi iyiyim diyelim sen?@Gerekli24 gece kuşu naber?
@dreamy isot burdamısın lem şu online listesinde görünür olsan kafanı kıracam heee
tamam ne zaman drinking kovboyBitti abi rahatım Şubatın başına kadar.Bizim farklı bir sistem var, “sınavlar” demek biraz yanlış oluyor aslında.
gördüm ki 5000 olmuşunGece takılmayı daha çok seviyorum abi her zamanki gibi iyiyim diyelim sen?
Evet abi konu da açmışsın teşekkür ederim.tamam ne zaman drinking kovboy
------
gördüm ki 5000 olmuşun
Bilmiyorum abi, yakın zamanda merkeze gelebilmem mümkün değil gibitamam ne zaman drinking kovboy
------
gördüm ki 5000 olmuşun
1 yıldır bahanen var leee şu deden gelsede göre şuuuu rahatlığını @ForumdashBilmiyorum abi, yakın zamanda merkeze gelebilmem mümkün değil gibi
Vay be ben buraya o kadar mesaj yazmış mıyım...Who Replied baktınığınızda tepelerde göreceğiniz isim @MEnes
Adam sohbet adamı yaaaaa
@Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi
yuvarlanıp gidiyoruz, çoluk çocuk nasıl sendeEe abi ne yapıyorsun, hayat nasıl.
Ben gidecektim ya yine takılı kaldım burada, geceleri hep böyle oluyor.yuvarlanıp gidiyoruz, çoluk çocuk nasıl sende
Ben gidecektim ya yine takılı kaldım burada, geceleri hep böyle oluyor.
Ben gidecektim ya yine takılı kaldım burada, geceleri hep böyle oluyor.
Böyle konuşmayı yarım bırakıp gitmek istemiyorum, neyse bir 15 dakika daha durayım bari sonra dizi izlemeye çalışacağımBırakmıyoruz s eni doktor beycim
Böyle konuşmayı yarım bırakıp gitmek istemiyorum, neyse bir 15 dakika daha durayım bari sonra dizi izlemeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?