Net faul bence
Keyifli akşamlar, iyi tatiller
İyice tadını çıkar bu 4 günün
İyi Akşamlar ,
Keyifli akşamlar, iyi tatiller
İyice tadını çıkar bu 4 günün
İyi Akşamlar ,
Evet, yine gezmelerde olacakmışsın2026 olarak evimde uyumak harici vakit geçirmedim daha
Neyse bugünde dışarı çıkayım bari
Misafir olmakta yoruyor insanı
2026 olarak evimde uyumak harici vakit geçirmedim daha
Neyse bugünde dışarı çıkayım bari
Misafir olmakta yoruyor insanı
Aynen öyle insan kendini dinlemesi de gerekiyor.Evet, yine gezmelerde olacakmışsın
Yani misafir olmak da yorar, ağırlamak da. En iyisi yalnızlık
Ocak ayı olarak takvimim yoğun. Tempodan yoruldum ama yapacak bir şey yok. İş yoğunluğu temposundan iyidirEvet, yine gezmelerde olacakmışsın
Yani misafir olmak da yorar, ağırlamak da. En iyisi yalnızlık
Bu temponun iş yoğunluğu temposundan iyi olduğunu düşünüyorsan memnun olduğunu kabul ediyoruz o zamanOcak ayı olarak takvimim yoğun. Tempodan yoruldum ama yapacak bir şey yok. İş yoğunluğu temposundan iyidir
Kafam yorulmuyor, aile ile vakit geçirme. Güzel yiyecekler yeme falan memnuniyet getiriyor haliyleBu temponun iş yoğunluğu temposundan iyi olduğunu düşünüyorsan memnun olduğunu kabul ediyoruz o zamanDaha az yoruluyorsundur, bu da güzel bir şey
İş kafa olarak da yoruyordur, şimdilerde en azından kafan yorulmuyormuş, güzelKafam yorulmuyor, aile ile vakit geçirme. Güzel yiyecekler yeme falan memnuniyet getiriyor haliyle
Ocak ayı olarak takvimim yoğun. Tempodan yoruldum ama yapacak bir şey yok. İş yoğunluğu temposundan iyidir
Dosinin kedisiymişBu temponun iş yoğunluğu temposundan iyi olduğunu düşünüyorsan memnun olduğunu kabul ediyoruz o zamanDaha az yoruluyorsundur, bu da güzel bir şey
Bugün izlediğim yarışmada böyle bir soru geldi ? Cevabı bulamadın mı?
İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden forumda sorgulanmak istemiyorumBugün izlediğim yarışmada böyle bir soru geldi ? Cevabı bulamadın mı?@Bully
Rica ediyorum. Seni rencide mi edeceğimi düşünüyorsun?İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden forumda sorgulanmak istemiyorumAnlayışın için şimdiden teşekkürler
Bu kadar net olacaksın işteİlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden forumda sorgulanmak istemiyorumAnlayışın için şimdiden teşekkürler
Sen var mı cevabın ?Bu kadar net olacaksın işte
İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden enerjimi harcamak istemiyorum. Anlayışın için şimdiden teşekkürlerSen var mı cevabın ?
Çete oldunuz başıma.İlgilenmiyorum, bir yarışma sorusu üzerinden enerjimi harcamak istemiyorum. Anlayışın için şimdiden teşekkürler@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?