- Reaksiyon puanı
- 39,870
- Puanı
- 1,060
Sana iyi geceler , senin yerine değil tabi de ben burdayım.Çok yorgunum uyumam lazım.
Sana iyi geceler , senin yerine değil tabi de ben burdayım.Çok yorgunum uyumam lazım.
Sağol canımm. Sanadaaa.Sana iyi geceler , senin yerine değil tabi de ben burdayım.
Peki o zaman yarına hediyeyi veririmÇok yorgunum uyumam lazım.
Okey canım.Peki o zaman yarına hediyeyi veririm
1 saat olduÇok yorgunum uyumam lazım.
Otopark ücreti mi keseceksin? Değnekçi kesildi başımıza1 saat oldu
O değilde daha bildirimleri tüketemedim. Sanki bi yerlerde @TenTen bildirim yollamıştı, bakayım dedikçe yeni bildirim geliyorOtopark ücreti mi keseceksin? Değnekçi kesildi başımıza
Ok, sustum gideyim de Taşacak Bu Deniz dizisinin bugünkü bölümünü tekrar izliyeyim, sahnelerin diyaloglarının bazılarını anlamadım. Sen mesaj atarsın kaçma bir yere saat daha 12O değilde daha bildirimleri tüketemedim. Sanki bi yerlerde @TenTen bildirim yollamıştı, bakayım dedikçe yeni bildirim geliyor
Senin dizi 2-3 saat. O kadar beklememOk, sustum gideyim de Taşacak Bu Deniz dizisinin bugünkü bölümünü tekrar izliyeyim, sahnelerin diyaloglarının bazılarını anlamadım. Sen mesaj atarsın kaçma bir yere saat daha 12
Hızlı tur yaparım, sek sek sekerekten.Senin dizi 2-3 saat. O kadar beklemem
Birazdan bende mutfağı falan toplayacağım. Denk gelemesek yapacak bir şey yok ama buralardayım daha
45-50 geçeye kadar takılabilirsinHızlı tur yaparım, sek sek sekerekten.
Ya dur ya tam kıvamına gelmiş böyle çay demini almış böyle yemek böyle tam tadım böyle şey olmuş hemen ocağın altını kapatıyorsun olmazki böyle şey ya dur ya.
Bence kafiYa dur ya tam kıvamına gelmiş böyle çay demini almış böyle yemek böyle tam tadım böyle şey olmuş hemen ocağın altını kapatıyorsun olmazki böyle şey ya dur ya.
Birbirine işaret gösteren Spider-Man karakteri ikili.
Arkadaki kapıdan da şimdi yamuk gelecek.Bence kafiyarın gündüz buralarda olurumyeni çay demleriz sorun değil
haydi iyi geceler 💤Arkadaki kapıdan da şimdi yamuk gelecek.
İyi geceler Messi.haydi iyi geceler 💤
Bildirim yoğunluğundan gidemedim.1 saat oldu
Dublindeyken 6000 Türk olduğu için iş bulamadım şimdi %96 sı Türk Dublin ve Cork’un @serhattBildirim yoğunluğundan gidemedim.
Aaa neden o kadar Türk var?Dublindeyken 6000 Türk olduğu için iş bulamadım şimdi %96 sı Türk Dublin ve Cork’un @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?