Göreceli kısmına değindim yoksa Dante’nin roman yazdığının farkındayımYoo o daha karmaşık yazıyor. Dikkat etmemişsin. Senin yazı sade ve net.Bunu ben bile anladım.
Göreceli kısmına değindim yoksa Dante’nin roman yazdığının farkındayımYoo o daha karmaşık yazıyor. Dikkat etmemişsin. Senin yazı sade ve net.Bunu ben bile anladım.
Tuhaf bir yazı stili var ama dediği anlaşılıyor.Göreceli kısmına değindim yoksa Dante’nin roman yazdığının farkındayım![]()
Ben bir şey demedim. Beni katma
Olanı,olabilecekleri anlatıyor işte ne güzel. Kendisine göre güzel gelebilecek olanlarada değiniyor. Bir nevi önceden spoiler gibi oluyor fena mı 😁Ben bir şey demedim. Beni katmauzun oluşundan başka bir eleştirim olmadı
![]()
Oooo hemen satış yakışmadı sana.Ben bir şey demedim. Beni katmauzun oluşundan başka bir eleştirim olmadı
![]()
Mesajlarıma bakarsan doğru söylediğimi anlarsınOooo hemen satış yakışmadı sana.Hain Mosi
İzlemediğim dizilerde detay oluyor evet. Onunla çok ortak dizimiz yok maalesef.Olanı,olabilecekleri anlatıyor işte ne güzel. Kendisine göre güzel gelebilecek olanlarada değiniyor. Bir nevi önceden spoiler gibi oluyor fena mı 😁
Okudum , dante gibi yazdım dedin bir benzetme yaptın.Mesajlarıma bakarsan doğru söylediğimi anlarsın
------
İzlemediğim dizilerde detay oluyor evet. Onunla çok ortak dizimiz yok maalesef.
Yordun yineOkudum , dante gibi yazdım dedim bir benzetme yaptın.![]()
Senin cümlelerde bazen yoruyor. ( Afallama emojisi )Yordun yine
Bu dizinin başka fragmanına bakmak gerekir fazla analiz için
Evet yoruyordur. Bazen karışık yazdığım oluyor benimdeSenin cümlelerde bazen yoruyor. ( Afallama emojisi )![]()
Birbirine işaret gösteren Spider-Man karakteri ikili.Evet yoruyordur. Bazen karışık yazdığım oluyor benimde![]()
Fena değil ne anlatmak istediği belli
Bayıldım tanıtımaa
Çok güzel olmuş. Tutacaktır. ❤️❤️
benim anladığım haydar ali ve ceylan birbirlerinden habersiz devlet tarafıdan bozo'nun yanına yerleştiriliyorlar ceylan'da iyi silah kullanıyor çünkü
@Alemdar Berna Aruz Senaryoyu İrlanda tarzına çevirebilir
Fragman bana geçemedi. Özellikle ilk 35 Saniye. 😁😊
İlk sahne ne öyle. Biraz komedi dizisi gibiUyumlarıda beğenmedim.
Son kısım hariç güzel olmamış
Bir halt anlaşılmıyor zaten.Niye verdilerse teaser ı ?Buna Fragman denmez.
Merdan'lı fragman lazım.Gelsin de diğer parlakları da görelim.![]()
Bence de gelecek gibi. Yeni kareler de çok güzel.Yıl bitmeden 2. tanıtım gelecek diyorlar @cokiyitvci
Tüm parlakların olması lazım fragmanda.Merdan'lı fragman lazım.