Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,905
- Puanı
- 1,060
yillardir forumdasin sonradan etiketlemek ise yaramiyor ögrenemedin
Cevher olmadan okullara yayılan çeteleri işleyebilir mi yoksa 691.bölümün tekrarı mı yaşanır @Dosiyillardir forumdasin sonradan etiketlemek ise yaramiyor ögrenemedin
Forum yansa seni kurtarırız
Hiç yorumlarda yoksun, acaba dedim
Hep son sahneye bırakıyor zaten bu dizi, o yüzden 5 reytinge takılı kaldı
Son sahneyi de belki sen sevmezsin, ben özel bir sebepten dolayı sevdim. Bakalım
------
Bilirim bilirim
Pulluk safa yatarsın.
Beğendiği genç oğlandan karşılık alamayınca @AngelicaBu kedi bir gün ölürse milli yas ilan edilir bu gidis
Yayınladığı gün evde tek olamıyorum.Odaklanamadığım içinde haliyle yorumda da bulunamıyorum.Hiç yorumlarda yoksun, acaba dedim
Haklısın oldukça tatmin edici olduYayınladığı gün evde tek olamıyorum.Odaklanamadığım içinde haliyle yorumda da bulunamıyorum.
Tatmin edici bir cevap bence.
------
@Bully pulluğu
İyi çalışmalar
Kolay gelsin, öğle arası yokla
Normal zamanlar gibi değil bu ara. Molamız olmadı. Bitti bile işimKolay gelsin, öğle arası yokla
Oo harika valla, tadını çıkar 5 günlük tatilin
Son kalan enerjim ile evi toparlarım sonra geldin dinlenme moduOo harika valla, tadını çıkar 5 günlük tatilinSenden mutlusu yok
Evi toparladıktan sonra yaşasın dinlenme o zamanSon kalan enerjim ile evi toparlarım sonra geldin dinlenme modu
Tramvayı bir kaç saniye ile kaçırdım otobüs geç geldi diye. O konuda şansız oldum ama neyse, yinede planlanandan 20 dakika erken çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?