Safiye koy adını SafiyeTemizlik robotu aldım, isim arıyorum 😂😂😂
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @Dante
Safiye koy adını SafiyeTemizlik robotu aldım, isim arıyorum 😂😂😂
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @Dante
Bakkk bu çok iyi birrr öneri oldu laaa 🤣😂🤣😂Safiye koy adını Safiye
Yanına bir de Naci aldın mı tamamdır bu iş@Royal_Highness bunu beğendi.
O cevap verene kadar sabah olur olm, yazması 1 saat şimdi onun 😂😂🤣@Royal_Highness bunu beğendi.
Naci çok mıymıy, biz Gülben'den devam.Yanına bir de Naci aldın mı tamamdır bu iş
Safiye'nin şeceresini döktüreceksiniz laaa şimdi @Royal_Highness 'eO cevap verene kadar sabah olur olm, yazması 1 saat şimdi onun 😂😂🤣
Aynaları iyi silmek lazım... Aynaya bakmak lazım.. Aynaya bakmadan kendini birşey sananlar oluyor bazen.. Hiç sormayın. 😉😉😉Naci çok mıymıy, biz Gülben'den devam.
Aynaları iyi silmek lazım... Aynaya bakmak lazım.. Aynaya bakmadan kendini birşey sananlar oluyor bazen.. Hiç sormayın. 😉😉😉
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx
Sanırım hiç izlememe rağmen en sevdiğim animasyon film karakteri olabilir.
Hayırlı olsun @The_Erinch abiTemizlik robotu aldım, isim arıyorum 😂😂😂
Mükemmel bir öneri @Zeyno'cumSafiye koy adını Safiye
Beni bilen biliyor valla@Royal_Highness bunu beğendi.
Tespitin dibiYanına bir de Naci aldın mı tamamdır bu iş
Hiç de bile. Naci adamın dibidir ve Safiyesine çok aşık romantik bir şairdirNaci çok mıymıy, biz Gülben'den devam.
Ooooo gece gece ateşimi çıkarttın çok teşekkür ederim canım.@serhatt içimden geldi buyur doya doya hasret gider arkadaşım. Ünlü resimlerini baştan aşağıya baktım konusunu bulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 138086
Co adminin co adminiyim ben.işte beklentim bu yönde
Ben anlayacağımı anladım
Bi de araştırmış konuları@serhatt içimden geldi buyur doya doya hasret gider arkadaşım. Ünlü resimlerini baştan aşağıya baktım konusunu bulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 138086
Güzel söylemCo adminin co adminiyim ben.
Hiç şüphen olmasın da, uzun süreli de olmasın.Güzel söylemzaten bir kaç haftaya ben bi bir ara kaybolacağım. Buralara göz kulak olacağından şüphem yok
Bana ilgi değil, soruları ile kafamı karıştırıyor geneldeAaa hiçbir şey, sana gösterdiği ilgiyi bana göstermedi.@12.Adam
Evet fazla meraklı ve detaycı.Bana ilgi değil, soruları ile kafamı karıştırıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?