Sana da bişi denmiyor şöyle dinleyemiyorsunAnma şunun adını!
Sana da bişi denmiyor şöyle dinleyemiyorsunAnma şunun adını!
Memişler...Sana da bişi denmiyor şöyle dinleyemiyorsun
Memişler...
Sen kendi işine bak!Memişlere bakacağına adama uygun bir yatak al sevap işle azıcık
Kaç kere dedik kameralar karşısında şöyle şeyler yapma diyeSen kendi işine bak!
Sananeeeeeee.Kaç kere dedik kameralar karşısında şöyle şeyler yapma diye
Layığını buldurdum.Yıkıldım şu an
Seninle alakası yok niye üstüne alındın 😱Layığını buldurdum.
Karma işte, günahımın alırsan böyle yıkarım adamı.Seninle alakası yok niye üstüne alındın 😱
Geçen sefer senin doğukan oğlanı kullandıkları kampanya için yeni parlaklar kullanmışlar ; bizim şirketten de 3 kişi gitmiş ; izinde olmasam ben de gitmek isterdim ona yıkıldım@Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 136675Ekli dosyayı görüntüle 136676Ekli dosyayı görüntüle 136677Ekli dosyayı görüntüle 136678
bu sıcakta hem dışarı çıkma hem 4-5 saat yol gitmem dışarı çıkmam için daha iyi mallar gelmeli gerçiKarma işte, günahımın alırsan böyle yıkarım adamı.
Aynen yedik bizde, oturmuş ağlıyorsun.bu sıcakta hem dışarı çıkma hem 4-5 saat yol gitmem dışarı çıkmam için daha iyi mallar gelmeli gerçi
işe yeni başladığımda barış arduçla çalışmışlardı ona gitmediğime üzülmüştüm bunları pek umursamadım o yüzdenAynen yedik bizde, oturmuş ağlıyorsun.
Eeee ne diye ağlanıyorsun o zaman?işe yeni başladığımda barış arduçla çalışmışlardı ona gitmediğime üzülmüştüm bunları pek umursamadım o yüzden
Eeee ne diye ağlanıyorsun o zaman?
aaaaa sana karşı da böyle önlem alınmalı
aaaaa sana karşı da böyle önlem alınmalı
demek ki senin gibi bireyle zorla evlendiriliyor oğlan ondan gergin
demek ki senin gibi bireyle zorla evlendiriliyor oğlan ondan gergin
https://twitter.com/x/status/1961749099939557446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?