Haziranin ortasindan beri forumda olmayan benim, senin bana demen gerekmez mi?Sen trip atarken ben birşey demiyorum ama bir hoşgeldini çok gördün vay bee...
Haziranin ortasindan beri forumda olmayan benim, senin bana demen gerekmez mi?Sen trip atarken ben birşey demiyorum ama bir hoşgeldini çok gördün vay bee...
HoşgeldinHaziranin ortasindan beri forumda olmayan benim, senin bana demen gerekmez mi?sen benden sonra banlanip dönmüssün. Ben senden önce yoktum, senden sonra döndümyani hayir sana yok hosgeldin demek
sanada hos geldinHoşgeldin
Bakacağızsanada hos geldinama artik rahat dur.
bunun acısını @serhatt ve @Angelica çekti yani onlara büyük kötülük yaptın ; sisterlığınız çöktü bu hareketinle derdine yan sen
ıyyyy İskandinav bencilliği.ssbiri sana aliskin digeri senin agzinin payini veren biri. Vicdanim rahat
ayrica ben tek takilmayi severim. Haliyle önceligim kendim
Hoş geldin @Dosi ben İrlanda’dan döndüğümden beri Türk takımlarından kurtulamıyor özellikle st.Patrick Atleticks özellikle özellikle 2023 ten sonrasanada hos geldinama artik rahat dur.
Kapatmasaydın yanmıştınGüzel önlem almışsın
Bencil olan biri baskasina arsa verir miıyyyy İskandinav bencilliği.ss
eee kaç dönüm arsa aldın tatilde; birazını @serhatt la @Emre Ozansoy a hediye et de çıplak parlaklar kampı açma hayallerini gerçekleştirsinler
tesekkur edrim. Umarim iyi vakit gecirmissindirHoş geldin @Dosi ben İrlanda’dan döndüğümden beri Türk takımlarından kurtulamıyor özellikle st.Patrick Atleticks özellikle özellikle 2023 ten sonra
İrlandaya 2022 de gittim zaten 2023 te Dönmek zorunda kaldım @DosiBencil olan biri baskasina arsa verir mi
Ben bu kez keyfime harcadim. Yatirim yapmadim. Paralar suyunu cekti
tesekkur edrim. Umarim iyi vakit gecirmissindir
Yunan adalarına gittim @Dosiha ben bu yazda gittin sandim.
BakacağızBenim yaver gelsin de hele
Kapatmasaydın yanmıştınGüzel önlem almışsın
@serhatt bacım bunları savaştırmaz seviştirirdibiri sana aliskin digeri senin agzinin payini veren biri. Vicdanim rahat
ayrica ben tek takilmayi severim. Haliyle önceligim kendim
Boş yapma.
Seninle de hatırlamayacağı şeyler yaşar umarımBoş yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?