Haziranin ortasindan beri forumda olmayan benim, senin bana demen gerekmez mi?Sen trip atarken ben birşey demiyorum ama bir hoşgeldini çok gördün vay bee...![]()
Haziranin ortasindan beri forumda olmayan benim, senin bana demen gerekmez mi?Sen trip atarken ben birşey demiyorum ama bir hoşgeldini çok gördün vay bee...![]()
HoşgeldinHaziranin ortasindan beri forumda olmayan benim, senin bana demen gerekmez mi?sen benden sonra banlanip dönmüssün. Ben senden önce yoktum, senden sonra döndüm
yani hayir sana yok hosgeldin demek
![]()
sanada hos geldinHoşgeldin![]()
Bakacağızsanada hos geldinama artik rahat dur.
bunun acısını @serhatt ve @Angelica çekti yani onlara büyük kötülük yaptın ; sisterlığınız çöktü bu hareketinle derdine yan sen
ıyyyy İskandinav bencilliği.ssbiri sana aliskin digeri senin agzinin payini veren biri. Vicdanim rahat
ayrica ben tek takilmayi severim. Haliyle önceligim kendim![]()
Hoş geldin @Dosi ben İrlanda’dan döndüğümden beri Türk takımlarından kurtulamıyor özellikle st.Patrick Atleticks özellikle özellikle 2023 ten sonrasanada hos geldinama artik rahat dur.
Kapatmasaydın yanmıştınGüzel önlem almışsın
![]()
Bencil olan biri baskasina arsa verir miıyyyy İskandinav bencilliği.ss
eee kaç dönüm arsa aldın tatilde; birazını @serhatt la @Emre Ozansoy a hediye et de çıplak parlaklar kampı açma hayallerini gerçekleştirsinler![]()
tesekkur edrim. Umarim iyi vakit gecirmissindirHoş geldin @Dosi ben İrlanda’dan döndüğümden beri Türk takımlarından kurtulamıyor özellikle st.Patrick Atleticks özellikle özellikle 2023 ten sonra
İrlandaya 2022 de gittim zaten 2023 te Dönmek zorunda kaldım @DosiBencil olan biri baskasina arsa verir mi
Ben bu kez keyfime harcadim. Yatirim yapmadim. Paralar suyunu cekti
tesekkur edrim. Umarim iyi vakit gecirmissindir
Yunan adalarına gittim @Dosiha ben bu yazda gittin sandim.
BakacağızBenim yaver gelsin de hele
![]()
Kapatmasaydın yanmıştınGüzel önlem almışsın
![]()
@serhatt bacım bunları savaştırmaz seviştirirdibiri sana aliskin digeri senin agzinin payini veren biri. Vicdanim rahat
ayrica ben tek takilmayi severim. Haliyle önceligim kendim![]()
Boş yapma.
Seninle de hatırlamayacağı şeyler yaşar umarımBoş yapma.![]()