meloş teyze de kimi kandırıyorsa yani gitmiş girmiş +18 gruplara bir de safa yatıyorAaa hoşt be, beni hatim gruplarına ekleyin.
meloş teyze de kimi kandırıyorsa yani gitmiş girmiş +18 gruplara bir de safa yatıyorAaa hoşt be, beni hatim gruplarına ekleyin.
Aynen öyle, bugüne bugün Power Girls var burada@The_Erinch
meloş teyze de kimi kandırıyorsa yani gitmiş girmiş +18 gruplara bir de safa yatıyor
sen de @Royal_Highness ile neler yapıyon öyleGiderse gitsin sanane bundan
@xemrexxx sen gözlük tak bence çünkü Demet Akalın'ı @Angelica sanmışsınBunlar biz olamayız dimi @Royal_Highness
Oha ya ne parçalar var...
aaaa utanmasan sahaya atlıcan😱Oha ya ne parçalar var...
Ylnız arkada oturan takım elbiselilerin hepsi olayyy.
Sanane be. .ssaaaa utanmasan sahaya atlıcan😱
Bunlar biz olamayız dimi @Royal_Highness
Ben de saba ablam gibi normal sorular soruyorum milletin içi fesat ilte naparsın farklı yerlere çekiyorOha ya ne parçalar var...
Ylnız arkada oturan takım elbiselilerin hepsi olayyy.
Ben de saba ablam gibi normal sorular soruyorum milletin içi fesat ilte naparsın farklı yerlere çekiyor@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @12.Adam @Emre Ozansoy @ozmoturk
Sen de zayıflamaya çalışırken kameralara yakalanmışsınYemin olsun ici kötü bu adamin
Sen de zayıflamaya çalışırken kameralara yakalanmışsın
Tan gülünce Saba ablamın tepkisine koptumBen de saba ablam gibi normal sorular soruyorum milletin içi fesat ilte naparsın farklı yerlere çekiyor@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @12.Adam @Emre Ozansoy @ozmoturk
Bence de sensin @xemrexxxBence bu sensin
Kız hiç kendini masuma yatırma. Ne fesat olduğunu tüm Dünya biliyor.Ben de saba ablam gibi normal sorular soruyorum milletin içi fesat ilte naparsın farklı yerlere çekiyor@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @12.Adam @Emre Ozansoy @ozmoturk
Aynen öyle cnm benim
Bence bu sensin
aaaa müftü ile meloş teyze aynı gruplara üyeymişKız hiç kendini masuma yatırma. Ne fesat olduğunu tüm Dünya biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?