Emre Ozansoy
Moderatör
Zannetmiyorum ama @denizz19 'un muhteşem tahminlerinden esinlenerek bir şeyler sallarım belki.Bence ufakta olsa bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.
Zannetmiyorum ama @denizz19 'un muhteşem tahminlerinden esinlenerek bir şeyler sallarım belki.Bence ufakta olsa bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.
Boş boş telefonla uğraşıyorum.
Ön izlemeyi pek sevmedim. Dilan yok.
Benim geçen sezon ki dizi hastalığımdan pek kalmadı.
Dilan'ın olmadığı ön izleme gündem olursa olsun abla, ilgilenmiyorum.Demet evgar şahaneydi twiiterde gündem oldu valla
Benim geçen sezon ki dizi hastalığımdan pek kalmadı.Dizileri bırakabiliyorum.
Dilan'ın olmadığı ön izleme gündem olursa olsun abla, ilgilenmiyorum.Sanki tek oyuncu Demet Evgar..
Hiç zannetmiyorum... Ay Yapım'ın bir dizisini merakla bekliyoruz, onda da yaptıkları şeye bak...Onlarında ön izlemesi olur ya
Hiç zannetmiyorum... Ay Yapım'ın bir dizisini merakla bekliyoruz, onda da yaptıkları şeye bak...
Dilan ve Berker için mecbur izleyeceğiz artık...Etkileyici bir şekilde tanıtıyorlar diziyi ne güzel dizi tutarsa Dilanı rahat izlersin
Onda benim yapabileceğim bir şey yok abla. Kendinizi dizginlemeyi bilmelisiniz.@Emre Ozansoy
Dilan ve Berker için mecbur izleyeceğiz artık...
Kendinizi köye atın; reçete belli @Emre Ozansoy @AngelicaOnda benim yapabileceğim bir şey yok abla. Kendinizi dizginlemeyi bilmelisiniz.@Emre Ozansoy
Gidemedim bu sene...Kendinizi köye atın; reçete belli @Emre Ozansoy @Angelica
Melek kendini köye atsa bile köyün tepesine çıkıyor gene o internete giriyor
Abi bazı köylerde zar zor bağlanılırken bazı köylerin internet altyapısı filan gayet iyi oluyor. %100 işe yarayacak bir çözüm değil o yüzden.Kendinizi köye atın; reçete belli @Emre Ozansoy @Angelica
Melek kendini köye atsa bile köyün tepesine çıkıyor gene o internete giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?