The_Erinch
Favori Üye
Zaten sezonun ilk bölümünde mahvetmeye başladılar abla. Ender "Şahika yaptı, Şahika yaptı" deyip durdu. Benim tanıdığım Ender bu değil.@Emre Ozansoy alperuz da çok kızıyordu karakterler değişti diye ben şimdi izlicem bölümü bakım bi nasılmuş
Zaten sezonun ilk bölümünde mahvetmeye başladılar abla. Ender "Şahika yaptı, Şahika yaptı" deyip durdu. Benim tanıdığım Ender bu değil.
Sonrasında Yıldız & Kerim - Yıldız & Halit'e yoğunlaştılar, aşk dizisi oldu. Entrika kalmadı bence, entrika ihtiyacımı Baraj'dan karşılıyorum ben.
Ben her yerden çıkarım...Ulan mecnun nerden çıktı?
Hangi çocuğun?
Yatıyordum mesajını gördüm bakayım dedim abi@Gerekli24 @slhttnmtl Napıyorsunuz?
Witcher 3 hayatımın oyunlarındandır o yüzden dizisi de benim gözümde torpilli, ekstra puan verdiğim dizilerden oyunun hatrına. Oyunun onda biri kadar kaliteli ve dolu dolu değil tabi ki ama ona rağmen güzel dizi. Dizideki Ciri bu sezon değişiyor sanırı, genç kız haline geçiş yapıyor ki oyundaki görünümü şuydu:
AferinYatıyordum mesajını gördüm bakayım dedim abi
Hazır Ol,Rahat Kıt'a Dur İleri Marş! Sol-SağaAferinSelam durmadan gitme ; The_Gerekli
İyi geceler abi çaktırmadan nick önerisi mi geldiAferinSelam durmadan gitme ; The_Gerekli
Sanada İstikamet Gökyüzü;İleri MarşHazır Ol,Rahat Kıt'a Dur İleri Marş! Sol-Sağa
İyi geceler abi çaktırmadan nick önerisi mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?