Şahballı daha güzeldi.Ben sadece bana yazılan mesaja cevap yazdımŞarkı adına odaklanmak yeterli
------
Mosi, konumu görmedin mi? Ne bir ifade bıraktın ne de bir yorum.Sen olsan ifade diye başımın etini yerdin.
Şahballı daha güzeldi.Ben sadece bana yazılan mesaja cevap yazdımŞarkı adına odaklanmak yeterli
Sen o konuya yorumumu görmediysen ben ne yapayım 😱 alıntı yaptım üstelik seniŞahballı daha güzeldi.
------
Mosi, konumu görmedin mi? Ne bir ifade bıraktın ne de bir yorum.Sen olsan ifade diye başımın etini yerdin.@Dosi
Çekme dur su ısındı mı dök kafaya hakkettim.Sen o konuya yorumumu görmediysen ben ne yapayım 😱 alıntı yaptım üstelik seni
Gidip reaksiyonumu geri çekeyim, bu ikidir yorum yapmama rağmen nerde yorum diyorsun
Şahballı ne bu arda?
Bir daha suçlamadan önce bi git kontrol et ona göre yazÇekme dur su ısındı mı dök kafaya hakkettim.
Yorum da haklısın ama ifade yoktu.Bir daha suçlamadan önce bi git kontrol et ona göre yazattım harikayı @Yakamoz-Asi
Şahballı ne yaz gideyim artık. İlk geceden ayarı çok kaçırmayayım
Yoruldum. Tamam aynen öyleYorum da haklısın ama ifade yoktu.
Benim daha vardı ya tüh yarın gece part 2Yoruldum. Tamam aynen öyle
Şahballı oymuş demek, nerden bileyimdediğim gibi şarkı isminden dolayı paylaştım
neyse şarj 5 olmuş sjjsjsj haydi kaçtım
ABD western filmlerine mi merak sardın ?
------
Şahballı bitti bu mu başladı şimdi de…
Bir daha suçlamadan önce bi git kontrol et ona göre yazattım harikayı @Yakamoz-Asi
Şahballı ne yaz gideyim artık. İlk geceden ayarı çok kaçırmayayım
Bir tek o kaldı .
Takım Otobüsümüz kurşunlandı.4 Nisan da ne oldu?
Takım Otobüsümüz kurşunlandı.
Failleri hâlâ bulunmadı bakın bulunamadı demiyorum.Türkiyede oluyor maalesef
Failleri hâlâ bulunmadı bakın bulunamadı demiyorum.
İşlerine gelmedi, konu hassas daha fazla konuşmak istemiyorum.İstemediler mi bulmak?
Aklıma Miran'ın "ne demek ne belli" demeleri geldi.Nerden belli 😂
Aklıma Miran'ın "ne demek ne belli" demeleri geldi.
Senin bitirdiğin forumdaki sihirli annem dizisinin maliyetini çıkarmaya çalışıyorumİstemediler mi bulmak?
Senin bitirdiğin forumdaki sihirli annem dizisinin maliyetini çıkarmaya çalışıyorum
@Yakamoz-Asi
------
Dizinin içinde İngiltere vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?