İşte günün liderliğini 5 reyting ile oynuyor zor bir oran değilDizide, bu tarz komik kararlar alınmıyor en azından. Hudutsuz Sevda başladı ve gümbür gümbür gidiyor. Gününde liderliğe de oynuyor. İndirebilen var ise buyursun gelsin.![]()
İşte günün liderliğini 5 reyting ile oynuyor zor bir oran değilDizide, bu tarz komik kararlar alınmıyor en azından. Hudutsuz Sevda başladı ve gümbür gümbür gidiyor. Gününde liderliğe de oynuyor. İndirebilen var ise buyursun gelsin.![]()
İyi yapımlar gelecekse hiç sorun değil.İşte günün liderliğini 5 reyting ile oynuyor zor bir oran değil. 5 reyting alan diziyi çok rahat indirirler rahat ol sen
![]()
İnşaallah, ama dizinin ikinci bölümünü görenler aaa böyle dizi mi vardı diye şaşıracaklar.![]()
Dur daha dizinin 2.bölümü yayınlanmadı ☺️Hitap ettiği izleyicinin Hudutsuz Sevda'nın kemik kitlesi olduğundan şansı olmadığını söylemiştim ve yanılmadım. Sıfırıncı Gün'ün Birinci Gün olamaması gibi yarıda kalmaz umarım ama yolu pek parlak değil.![]()
3 reytingden öteye gidemeyeceği belli ama.Dur daha dizinin 2.bölümü yayınlanmadı ☺️
Nerden belli 😂3 reytingden öteye gidemeyeceği belli ama.![]()
"Ben Kara, başlayalım mı?"#Kara'nın yeni fragmanı yayında.@karatvofficial 11 Ocak Perşembe 20.00'de Show TV'de. @mostproduction pic.twitter.com/UBmT02hgt5
— Show TV (@ShowTV) December 29, 2023
"Ailesinin hayatını karartanlardan hesap sormak için yola çıkan Kara, geçmişe ait sırları çözdükçe düşmanının kızı olan Zeynep’e daha çok yakınlaşacak. İntikam için çıktığı bu yolculuk ikisinin de kaderini birbirine bağlayacak."
— Beklenen Kral (@beklenenkral) December 30, 2023
İlker Kaleli, Öykü Karayel...#Kara pic.twitter.com/zGGkBMOp2e