'Arak'ın Yeni Bölümü Bu Hafta Yok! Dizide İsim Değişikliği! | Show TV

*ilk bolum de net begendigim sekanslar - dunya incisi istanbul'un - ozellikle deniz ,vapur ,, bir de galata vs civari etkili kullanimiydi...

isim degisikligi konusu - her zaman oldugu gibi - yoruma acik bir karar .

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Dizide, bu tarz komik kararlar alınmıyor en azından. Hudutsuz Sevda başladı ve gümbür gümbür gidiyor. Gününde liderliğe de oynuyor. İndirebilen var ise buyursun gelsin. :)
İşte günün liderliğini 5 reyting ile oynuyor zor bir oran değil :A. 5 reyting alan diziyi çok rahat indirirler rahat ol sen :F

• Beğendim
Zamaninda Acil Servis'i Acil Ask Araniyor olarak degistirmisti kanal ve bir kaç bölüm sürmüstü. Kirmizi Kamyon - Kahraman Babam olarak degismiti 8 bölüm sürmüstü ve büyük fiyaskoydu bence. Bu dizi maalesef böyle de izlenmicek. Üzücü, kadrosu güzel, yazik olacak...

• Beğendim
Hitap ettiği izleyicinin Hudutsuz Sevda'nın kemik kitlesi olduğundan şansı olmadığını söylemiştim ve yanılmadım. Sıfırıncı Gün'ün Birinci Gün olamaması gibi yarıda kalmaz umarım ama yolu pek parlak değil. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Hitap ettiği izleyicinin Hudutsuz Sevda'nın kemik kitlesi olduğundan şansı olmadığını söylemiştim ve yanılmadım. Sıfırıncı Gün'ün Birinci Gün olamaması gibi yarıda kalmaz umarım ama yolu pek parlak değil. :A
Dur daha dizinin 2.bölümü yayınlanmadı ☺️

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Şimdi demezler mi adama madem yılbaşından önce yayına girdiniz neden 2.bölüm yok böyle bir niyetiniz vardı direk ilk bölüm 11 ocak olsaydı ?
diziyi çok beğenmeme rağmen kendi ömürlerini kısalttıklarını düşünüyorum..