- Reaksiyon puanı
- 34,782
- Puanı
- 1,061
Ucuz almışın netten göz attım su içinde 2 milyon en az
1500cc 150 beygir mi baktın? Hola FR birde, normal FR değil.
Ucuz almışın netten göz attım su içinde 2 milyon en az
Evet var, manuel sürmek zordur. İşin kolayına kaçanlar otomat başvuru yaparlar. Yokuşlarda kırmızı ışıklarda istop etme derdin yok benim zamanımda belki yaygın değildi hiç düşünmedim. Direk manuel olarak başvurdum.Ehliyet manuel , araba otomatik.
İsveç’te otomatik ehliyet mi var ? @Yakamoz-Asi
07-18 arası açık.
Hemen girişte bir tane bina var, o da 1800lerden kalma. Çocuk kitaplarının çok meşhur bir karakterin evi olarak geçiyor. Okullar çok ziyaret eder ve çocuklar orda deney yapıp bir şeyler öğreniyorlar.
Aile ile gittiklerinde ise içindeki oyun yerinde oynarlar.
Türkçe vites aklıma gelmedi deminde beri manuel yazıp duruyorum teşekkürlerBaya olmuṣ o zaman
Bende öyle. Manuel ehliyet, araba otomatik. Bende kullanmam vitesli.
------
İsviçre de var evet
Türkçe vites aklıma gelmedi deminde beri manuel yazıp duruyorum teşekkürler
Seninki robotik sürme oluyorBaya olmuṣ o zaman
Bende öyle. Manuel ehliyet, araba otomatik. Bende kullanmam vitesli.
------
İsviçre de var evet
Ben direk isveçce yazıp ikide bir düzeltiyorum. Biz manuell diyoruz diğerine automatOtomatikciler manuel demeyi sever. Vitesi sevmeyiz.
Seninki robotik sürme oluyor
Vites sürtünme sesi olmayan arabaya araba denmez.
Baktım bulamadım, bir de sen göz atar msn?Ibiza MY23 Fiyat Listesi
www.seat.com.tr
Senin arabanın Yakıt tüketimi nasıl?Türkiyede yok gibi. EcoTsi var 1.2 milyon. Düṣük paket o. 2 milyon vardır doğru diyorsun.
Senin arabanın Yakıt tüketimi nasıl?
Ben direk isveçce yazıp ikide bir düzeltiyorum. Biz manuell diyoruz diğerine automat
İsviçre’de benzin pahalı mı? Bir depoyla kaç gün gidebiliyorsun?Kitabında 5.5 diyor ama 6-6.5 arası yakar. Benzinli.
------
Manuell bizde Schaltgetriebe. Automat aynı.
İsviçre’de benzin pahalı mı? Bir depoyla kaç gün gidebiliyorsun?
O ne be, çok zor Manuele yakın bir kelime olmalıydıKitabında 5.5 diyor ama 6-6.5 arası yakar. Benzinli.
------
Manuell bizde Schaltgetriebe. Automat aynı.
İsviçre ekonomik anlamda rahat bir ülke olduğundan normal.Benzin ile Diesel arası yerine göre 0.10 ile 0.20 Frank oynar. Diesel daha pahalı. Türkiyede tersi. Bir depoyla 600-650 km giderim.
O ne be, çok zor Manuele yakın bir kelime olmalıydı
Şaltgeraybe diye okudum, yada şalgeribe diye okunuyordur ama zormuş. Bizdede var böyle yazılışı zor kelimeler
Yukardaki kelime neyi çağrıştırıyor olayı gibi olduŞalımı getir be diye de okuyabilirsin @Dosi
Exxendeki Sihirli annem ucu açık bittiBu tablonun kaynağını bana özelden atsana
Exxendeki Sihirli annem ucu açık bitti
Taci ve dudu boşanacak mı
Herkes perileri öğrenecek mi
Birde acunun kızına küfür ettiler
@Yakamoz-Asi